Rămâi conectat

Sport

AJF Alba a decis când se vor relua competițiile în 2023

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ședința din decembrie a Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba s-a stabilit și data când se vor relua competițiile fotbalistice în județ.

Primele jocuri la nivel de seniori vor fi în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, faza județeană, în 4/5 martie 2023, în cazul în care condițiile meteo o vor permite. Este vorba despre întâlnirile CS Zlatna – CIL Blaj, Inter Unirea – Viitorul Sântimbru, GT Sport Alba Iulia – Viitorul Vama Seacă, Voința Beldiu – Performanța Ighiu, ADU Academy Șona – Voința Stremț, Viitorul Răhău – Industria Galda de Jos, Kinder Teiuș – Energia Săsciori, Arieșul Apuseni Baia de Arieș – Spicul Daia Română (dacă nu se poate juca în 4/5 martie, jocurile sunt prevăzute miercuri, 26 aprilie).

Liga 4 se va relua o săptămână mai târziu, în 11/12 martie, cu runda a 14-a, prima din retur. Nu vor fi etape intermediare și de Paște se va juca sâmbăta, 15 aprilie. Liga 5 va debutat tot cu prima rundă a returului, în 25-26 martie și nu se va juca de Paște. La nivelul campionatelor juvenile, în 3 martie vor reveni competițiile juniorilor Under 11 și Under 12, iar în 5 martie încep juniorii Under 13. Juniorii Under 9 au dată de debut peste o săptămână, în 12 martie, cu o zi mai devreme, în 11 martie, fiind prevăzute jocuri în cadrul Cupei Satelor (Under 13). Juniorii Under 15 au primele meciuri din 2023 în perioada 9-11 martie, iar cei Under 17 vor debuta în intervalul 9-12 martie. Interliga Națională va începe în 19 martie, Juniorii Under 14 în perioada 22-26 martie, cei Under 10 în 25 martie, iar juniorii Under 19 între 15 și 18 martie.

La nivelul fotbalul județean, perioada de programare pentru vize AJF a debutat în 16 ianuarie. Operațiunile din Liga 4 trebuie să se încheie în 10 februarie (inclusiv), iar cele din Liga 5, respectiv copii și juniori, au termen încă două săptămâni, Ziua de Dragobete (24 februarie). Perioada de transferuri: 17 ianuarie – 13 februarie la nivelul competițiilor FRF, iar la nivelul AJF cu 48 de ore înaintea începerii campionatelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea