Ziarul Unirea

Aiud, un oraş îngheţat în proiect

  Aiud, un oraş îngheţat în proiect. 

Amănunte – în ediţia tipărită a ziarului de marţi, 14 februarie 2012.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

Aiudeanul 13 februarie 2012 at 21:10

Bumb, dormi si visezi ca te crede cineva? Parca vad ce tampenii spui iar. :)))))

Horea 13 februarie 2012 at 21:36

De ce te grabesti cu caracterizarea personajului?

La propriu vorbind, Aiudul – la ora actuala – chiar e inghetat!

Aiudeanul 13 februarie 2012 at 21:50

Buna dimineata, e iarna si cod galben. Tu ai vrea floricele? Te credeam mai obiectiv. Si nu ma grabesc in afara de minciuni nu a spus nimic niciodata. Nu ti se pare ciudat ca a tacut pana acum? Nu e ciudat ca nu a facut nimic pentru Aiud desi putea? Te credeam mai… intepator.

Horea 13 februarie 2012 at 21:57

„Buna seara”, stiu ca e iarna.
Credeam totusi ca nu toate comentariile trebuie sa le scriem cu fruntea „incretita”.
Mai e loc si pentru alt tip de discutii.
Ce zici, am dreptate?

Aiudeanul 13 februarie 2012 at 22:35

Ai dreptate. Ce-ar fi sa dezbatem subiectul dupa ce vedem declaratia?

Corcodusul 14 februarie 2012 at 11:23

Nui nimic, Aiudul se va dezgheta cand se va intoarce doamna Oana la Poiana A.

rudotel 13 februarie 2012 at 22:00

vorba lui base……….linisteeeeeee……….ce dracuuuuuuuuuuuuu………..fratilor……….ce-i cu asta toata ziua………..pana acum n-a stiut nimeni de asta cu mainile mai scurte decat manecile de la haine………..uite frate ce limba lunga si ascutita are prietenul asta……are impresia ca este la gaz………….bai ariciule……..care-i treaba cu bazinul olimpic??????????

gogu 13 februarie 2012 at 22:06

ce moaca constipata ai, te-ai constipat in proiect!

rudotel 14 februarie 2012 at 8:25

vorba lui base……….linisteeeeeee……….ce dracuuuuuuuuuuuuu……….baiiiiiiiiiiii maini scurte cu haine cu maneci lungi……ce dracu stai asa oparit????????????????????????????…………care-i treba cu bazinul olimpic????????????????

Badia 14 februarie 2012 at 10:37

Iar nu ati citit articolul. Este vorba despre acele 40 de paturi de spital constituite ca sectie externa a Spitalului Aiud, fapt pentru care Josan nu a fost de acord desi s-a laudat ca vrea un pol de dezvoltare Aiud- Ocna Mures.
Se pare ca „subtirelul” de Bumb are dreptate sa-l „urecheze” pe Josan. Despre aceasta tema s-a mai vorbit cu vreom doua saptemani in urma, cand Bumb ar fi declarat acest lucru intr-o conferinta de presa sau asa ceva.
Problema este ca Bumb mai spune ca Josan nu a avut investitii anul trecut nici cat a avut o comuna din apropierea municipiului pe care-l conduce. Chiar da exemple comunele: Radesti, Lopadea Noua, Miraslau si Livezile. Pai daca in cele conduse de portocali faptul nu ar fi surprinzator, cum ne poate explica de ce l-a intrecut comnua Livezile unde este primar tot un liberal? Mai poate spune ca s-au dat bani discretional, sau este vorba despre alceva? Nu avem cifre concrete, dar daca este adevarat ceea ce spune Bumb, discutam despre nestiinta sau, dosmne fereste, rea credinta. De aceea se pare ca municipiul Aiud are o crestere economica cu rata negativa. Apropo de locuri de munca, sunt informat ca exista muncitori care fac naveta de la Aiud la noi in Blaj, muncitori care merg in Aiud ca la hotel, sa doarma o noapte pentru ca apoi, dimineata sa vina din nou la Blaj. Nasoala situatia, nu?

Aiudeanul 14 februarie 2012 at 11:19

Am citit si eu articolul. Am citit cu foarte mare atentie comentariul tau. „Se pare ca “subtirelul” de Bumb are dreptate sa-l “urecheze” pe Josan. Despre aceasta tema s-a mai vorbit cu vreom doua saptemani in urma, cand Bumb ar fi declarat acest lucru intr-o conferinta de presa sau asa ceva.” Uite ce concluzie am tras eu pe langa faptul ca stiu si eu cum stiu si altii care a fost povestea cu sectia aia de spital si cine a vrut sa o infiinteze. Nu esti un postac pedelist cum am crezut initial. Stii ce s-a declarat in conferinta chiar daca abia acum a aparut in presa ca sa citim si noi astia de rand care nu ne-am „infratit” cu pedeleii. Esti inregimentat!
Penibil cum incerci sa dai vina tot pe un primar ca nu sunt locuri de munca nu pe aia ai tai care ne-au terminat cu taxele lor. Mai faci si comparatie intre un municipiu si o comuna de parca problemele de pe 3 ulite sunt egale cu cele ale unui oras care mai are pe langa si multe sate.

Comentariile sunt oprite