Rămâi conectat

Ştirea Ta

Află dacă te va înşela cu prietena ta, în funcţie de zodia lui!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ţi se întâmplă adesea să ieşi în oraş cu iubitul tău şi prietena cea mai bună? Ar fi cazul să afli atunci cât de predispus este iubitul tău să cadă pradă instinctelor şi să te înşele tocmai cu prietena ta. În funcţie de zodia lui, testează-i fidelitatea!
Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Deşi nativul din Berbec este impulsiv şi rezistă cu greu în faţa tentaţiilor, află că nu ar face niciodată ceva necurat. El este un inocent, un idealist, care nu-şi construieşte fericirea pe nefericirea altcuiva. Aşa că, nicio şansă să distrugă prietenia dintre două femei şi să frângă inima uneia dintre ele.
Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nativul din Taur este un bărbat loial. Totuşi, dacă ar fi să te înşele, ar fi mai predispus să o facă cu prietena ta cea mai bună, decât cu o femeie agăţată într-un bar. De ce? Pentru că nu suportă schimbările, iar cu prietena ta cea mai bună este, probabil, destul de familiarizat.
Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nativul din Gemeni nu vrea să te înşele cu prietena ta, dar ar vrea să o aducă în patul vostru pentru o partidă în trei! Îi plac jocurile erotice, iar fanteziile sale au un caracter interzis. Probabil că se masturbează cu gândul la prietena ta, pentru că ea este fructul interzis.
Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nativul din Rac nu va avea curajul să te înşele cu prietena ta, pentru că ştie că riscul să fie prins este mai mare decât dacă, să zicem, ar merge la prostituate. În general, îşi calculează aventurile în funcţie de risc pentru că n-ar vrea să te rănească.
Leu (22 iulie – 22 august)
Dacă prietena ta arată supersexy, fii sigură că iubitul tău a remarcat-o. Întrebarea e: va ajunge în patul ei? Află că îl atrag femeile sigure pe ele, cochete, care îşi scot în evidenţă atuurile feminine. Dacă o laşi pe prietena ta să te eclipseze, ei bine, Leul îşi va spune că este bărbat şi nu poate rezista ispitei.
Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nativul din Fecioară este un perfecţionist, care posedă o latură indecentă ascunsă. Poate fi tentat să calce strâmb tocmai cu prietena ta, dacă i se pare că aceasta te completează cumva şi are ceva ce ţie îţi lipseşte. Este genul de bărbat care consideră că nu poate primi totul de la o singură femeie.
Balanţă (23 septembrie –
22 octombrie)
Nativul din Balanţă nu suportă jocurile murdare. Să facă sex tocmai cu prietena ta cea mai bună se încadrează în această categorie, aşa că nu te-ar răni astfel. Totuşi, dacă ar avea garanţia că tu nu o să afli nicioadată, probabil nu s-ar da înlături de la câteva flirturi inocente.
Scorpion (23 octombrie –
21 noiembrie)
Scorpionul detestă minciuna şi este foarte sincer cu femeia iubită. Dacă vrea să facă sex cu prietena ta o să ţi-o zică în faţă! Nu se va ascunde după deget. În schimb, dacă l-ai trădat în vreun fel, sexul cu prietena ta va fi pentru el răzbunarea perfectă. Eventual va face în aşa fel încât să-i prinzi în act.
Săgetător (22 noiembrie –
21 decembrie)
Nativul din Săgetător adoră aventurile sexuale. Am putea spune că fidelitatea nu-l caracterizează, iar când înşală este condus de adrenalină. Probabil că sexul cu prietena ta cea mai bună i se va părea mai palpitant decât sexul cu o femeie agăţată într-un bar, aşa că tentaţia există!
Capricorn (22 decembrie –
19 ianuarie)
Nativul din Capricorn nu concepe să recurgă la astfel de gesturi pentru a-şi satisface nevoile sexuale. El este un tip raţional, care ştie cum să-şi înfrângă instinctele. Sexul cu prietena ta cea mai bună nici nu intră în discuţie!
Vărsător (20 ianuarie –
18 februarie)
Deşi este un bărbat aventurier, care adoră experimentele sexuale, el pune mult preţ pe prietenie. Dacă are chef de ceva nou în plan sexual, nu va apela tocmai la prietena ta cea mai bună, distrugând astfel prietenia dintre voi. Dar este suficient de nonconformist încât să te întrebe dacă nu cumva te tentează un manage a trois…
Peşti (19 februarie – 20 martie)
Nativul din Peşti este un bărbat romantic şi sensibil, care nu recurge la gesturi de infidelitate decât în cazuri excepţionale, de exemplu, dacă îi faci cunoştinţă cu o prietenă, iar el are impresia că între el şi ea e dragoste la prima vedere. (www.eva.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea