Rămâi conectat

Sport

AFC Unirea Alba Iulia, în Seria a 4-a a Ligii a 3-a! Mâine se va stabili țintarul eșalonului terț

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrei David Unirea Alba IuliaAFC Unirea 1924 Alba Iulia a primit loc în Liga a 3-a, Seria a 4-a, unde va activa alături de alte echipe din Alba, după toate probabilitățile Industria Galda de Jos și Mureșul Vințu. Varianta vehiculată de o lună de zile în Alba a prins contur în această seară, când FRF a dat „undă verde” Unirii Alba Iulia.

În Seria a 5-a vor juca celelalte combatante din județ, Performanța Ighiu și Metalurgistul Cugir.

Stabilirea țintarului va avea loc mâine la sediul FRF, unde Unirea Alba Iulia va fi reprezentată de antrenorul Radu Andone.

Vom avea o misiune grea întrucât va trebui să folosim 5 jucători Under 21 și trei Under 19. Acești băieți minunați care au stat la echipă în momente grele merită acest lucru și sper să și confirme încrederea pe care le-o acordăm„, a declarat Mihai Dăscălescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea