Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

ADN-ul uman se poate schimba! Ce au descoperit cercetătorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Potrivit Epigeneticii, adică științei care se ocupă cu studiul modificării genelor în urma contactului cu mediul înconjurător, ne punem schimba atât AND-ul cât și celulele stem prin câmpuri magnetice și stări mentale pozitive și negative.

Dr. Bruce Lipton, biolog și cercetător în domeniul celulelor stem, susține că determinismul genetic este doar o teorie eronată, întrucât s-a demonstrat prin teste de laborator că AND-ul celulelor stem poate fi modificat folosind frecvențele câmpului magnetic.

Acest lucru confirmat de un alt specialist, prof. dr. Carlo Ventura, cercetător la Universitatea din Bologna: “Este ca o mașină a timpului. Reprogramezi cumva înapoi cu aceste celule într-o stare incertă, în care orice fel de decizie este oarecum posibilă, chiar și decizia de a deveni virtual orice tip de celulă a organismului. Acestă descoperire are un potențial extraordinar”.

Așadar, ce ne poate schimba ADN-ul? Anumiți factori precum iubirea, dragostea, aprecierea, anxietatea și furia. Cu alte cuvinte, emoțiile pozitive îmbunătățesc sistemul nostru energetic și hrănesc organismul, până la nivelul ADN-ului.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților Marți, 14 mai 2024, Plenul Camerei Deputaților a adoptat un proiect de lege care revizuiește condițiile pentru eliberarea pașaportului simplu temporar. Conform noilor reguli, acest tip de pașaport va putea fi emis doar în situații speciale. În cursul zilei de marți, 14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea