Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Admitere de toamnă la UBB Cluj: Vezi locurile rămase disponibile!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca va avea loc în perioada 10-21 septembrie 2012.

Înscrierea şi selecţia candidaţilor, precum şi afişarea rezultatelor la cele 21 de facultăți din cadrul UBB urmează să aibă loc conform calendarului afişat pe site-ul UBB Cluj-Napoca.

Potrivit site-ului Universității, 842 de locuri bugetate şi 6.770 de locuri cu taxă vor fi puse la dispoziţia celor care doresc să devină studenţi la zi ai Universităţii Babeş-Bolyai în urma admiterii din luna septembrie 2012.

Cele mai multe locuri fără taxă disponibile la nivel de licență, liniile de studiu la zi vor fi la Facultatea de Istorie şi Filosofie – 102 de locuri bugetate, la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială – 90 de locuri fără taxă disponibile, respectiv la Facultatea de Biologie şi Geologie, unde vor fi disponibile 73 de locuri bugetate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea