Rămâi conectat

Curier Județean

Administratorul unei pensiuni din Arieșeni cercetat pentru furt de energie electrică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii Secției 9 Poliţie Rurală Cîmpeni împreună cu reprezentanţi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice au descoperit o unitate turistică comuna Arieşeni ce era racordată la reţeaua de electricitate cu ajutorul unor circuite artizanale care ocoleau echipamentele de măsurare.

La data de 20 februarie 2018, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni împreună cu reprezentanți au societăţii de distribuție a energiei electrice au organizat o acțiune ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie electrică.

Cu ocazia controalelor efectuate a fost identificat un imobil, situat în comuna Arieşeni, care aparţine unei societăţi comerciale ce oferă servicii turistice şi care era racordat la reţeaua de electricitate cu ajutorul unor circuite artizanale care ocoleau echipamentele de măsurare.

Faţă de administratorul societăţii, un bărbat de 57 de ani, din comuna Arieşeni, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 92 din Legea nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale şi „furt” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea