Rămâi conectat

Politică Administrație

Acuzații GRAVE: PSD Alba a ajuns să facă concursuri cu ”dedicație” până și pentru postul de șofer

Unirea Ziarul

Publicat

în

PSD Alba a ajuns să facă concursuri cu ”dedicație” până și pentru postul de șofer!

Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, consilierul județean Tudor Ponoran acuză PSD că ar fi introdus condiții speciale, mai precis ar fi redus criteriul de vechime, la concursul pentru un post de șofer pe micorbuzul unei școli pentru a fi ocupat de fiul unul consilier local din Zlatna:

”Scandal la Zlatna ! Scriu aceste lucruri deoarece am fost contactat de mai multe persoane din oras in ceea ce priveste concursul pentru ocuparea postului de cond. auto pe microbuzul scolii! De 6 luni de zile nu se angajeaza sofer pe microbuz incercandu-se la posibile presiuni din partea PSD prin directorul scolii (numit de Inspectoratul scolar), introducerea unor conditii pentru a putea sa preia acest post un tanar fara experienta, fiul unui consilier local PSD Zlatna!

Toata lumea este revoltata pe faptul ca intentionat s-a scos criteriul vechimii si s-a introdus criteriul absolvirii liceului cu destinatie strict pentru ca postul sa fie ocupat de cine trebuie!

Va intreb in numele locuitorilor orasului – este posibil sa lasi un microbuz al scolii pe mana unor persoane fara experienta in transportul de persoane??? Chiar ne batem joc de tot orasul pentru interesele politice ale lui X sau Y? Initial s-au inscris 3 persoane, ca mai apoi sa fie anulat concursul din diverse motive!

Acum au fost inscrisi tot 3 candidati dar doua dosare au fost respinse, din spusele oamenilor vizibil revoltati ramanand candidatul unic despre care lumea vorbeste ca ar fi impus politic! ATENTIE ! – se vor transporta copii cu aceasta masina!

Cand s-a aprobat comisia de examinare in consiliul de administratie al scolii, mai multi consilieri locali au cerut introducerea vechimii in transportul de persoane dar nu s-a tinut cont de acest aspect.

Oare de ce?? Directorul scolii chiar se subordoneaza partidului fara scrupule sau vreun gram de bun simt fata de locuitorii Zlatnei?

Cine raspunde daca se intampla vreo tragedie din lipsa experientei in transportul de persoane???”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea