Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate, din județul Alba, începând din această seară. Peste 200 de efective compuse din polițiști, jandarmi și polițiști locali vor lua parte la controale

Paul Voicu - Primar 2020

Pentru organizarea acestor acțiuni, în următoarele două săptămâni se vor suplimenta efectivele și mijloacele tehnice din teren, astfel că pe raza județului Alba vor fi angrenate, zilnic, peste 200 de efective.

Pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid 19, sub autoritatea prefectului, începând din această seară, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști din cadrul poliției transporturi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului, I.S.C.T.R. și A.R.R. vor verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

ELIT

Astfel, se vor desfășura activități de verificare cu efective mărite în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, precum și în trafic – în acest caz fiind vizat transportul public de persoane.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...