Rămâi conectat

Sport

ACS Karate Forever Alba Iulia, tradiționalul stagiu de pregătire la Eforie Sud, în vederea Campionatului European

Dan HENEGAR

Publicat

în

Clubul ACS Karate Forever Alba Iulia, antrenori Simion Băluță 8 dan și Alina Băluță 4 dan, a efectuat un stagiu de pregătire pe plajă, la Marea Neagră.

Acțiunea s-a desfășurat timp de o săptămână în stațiunea Eforie Sud, cazarea la Vila “Marinarul” (administrator Tanța Panescu), la cantonament participând 45 de sportivi și 10 părinți din Alba Iulia, Mediaș, Călan, Țicleni, Cărbunești, Bustuchin și Bălteni. Antrenamentele, coordonate de shihan Simion Băluță 8 dan, ajutat de sensei Dorin Anghel 5 dan, Alina Băluța 4 dan și Mihai Mercan 3 dan, au fost prevăzute dimineața, începând cu ora 6.30, pentru kara și kumite, ședințele de pregătire având și momente inedite, derulându-se în aer liber, pe faleză, cât și în apă. Pe lângă antrenamente, karateka au mai fost angrenați în diferte evenimente culturale, jocuri sportive, dansuri etc.

După acest stagiu, ce are loc de 30 de ani la Eforie Sud, devenind o tradiție a FKNB-IMAF România, vor urma și alte acțiuni similare pentru antrenorii și competitorii din Cetatea Marii Uniri. Între 23 și 29 august, la stagiul lotului național de la Băile Herculane, ACS Karate Forever are trei sportive, pe Eva Baciu, Diana Surca și Denisa Mincea. După acest eveniment, este prevăzut stagiul de pregătire de la Arieșeni Vîrtop (2-5 septembrie), ce prefațează Campionatul Național pentru copii (26 septembrie, Băile Herculane) și Campionatul European IKU, la Oradea, în octombrie. La Campionatul Național de luna viitoare vor lua startul cel puțin 20 de reprezentanți ai ACS Karate Forever Alba Iulia, în probele de kata, kumite și kumite echipe, ne-a mai informat Simion Băluță, prim-vicepreședinte FKNB-IMAF.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cupa Satelor 2024, faza a doua, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie | Vezi echipele calificate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cupa Satelor 2024 își derulează faza a doua a grupelor, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie Cupa Satelor 2024, întrecere organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba și rezervată jucătorilor Under 13, născuți în anul 2011 și mai tineri (fete din 2009 și mai tinere), și-a derulat faza întâi a grupelor. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea