Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident rutier la Țelna – un autoturism a lovit o casă de pe marginea drumului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru persoane au fost rănite în această dimineață, în jurul orei 9.15, într-un accident produs pe str. Principală din localitatea Țelna.

Potrivit polițiștilor, un autoturism care se îndrepta spre Ighiu a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de zidul unei case de pe marginea drumului, după care a ricoșat într-o altă mașină parcată în apropiere.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj SMURD.

UPDATE:La data de 01.05.2013, ora 09:04, pe DC 70 pe raza localităţii Ţelna,  comuna Ighiu, S.M., un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu gardul imobilelor cu numerele 305 şi 306, după care autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism parcat în faţa imobilului cu numărul 306.

În urma accidentului conducătorul autoturismului şi alţi doi tineri, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de S.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă  şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea