Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Accident rutier în Alba Iulia produs de un șofer aflat sub influența alcoolului

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat penal de polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de “conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur in sânge”, după ce în această dimineață a provocat un accident rutier pe strada Încoronării din municipiul Alba Iulia.

alcooltestPotrivit IPJ Alba, evenimentul rutier soldat doar cu pagube materiale s-a produs în jurul orelor 12.10.

“Din cercetările efectuate la faţa locului poliţiştii rutieri au stabilit că S.R.M. de 50 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Încoronării, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre dreapta acroșând un autoturism condus regulamentar pe prima banda de circulație. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest iar în cazul lui S.R.M. aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea