Academia „Soda” Ocna Mureş prinde contur! Posibilă implicare a lui Adrian Mutu!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Relansarea fotbalului ocnamureşean prinde contur şi în scurt timp în plan fotbalistic se doreşte înfiinţarea unei Academii, prin care talentele locale să beneficieze de condiţii decente de pregătire. Proiectul Academia „Soda” este foarte aproape de concretizare, iar în ultimele zile s-au vehiculat informaţii legate de faptul că Adrian Mutu intenţionează să deschidă o Şcoală de Fotbal în urbea care i-a dat fotbalului mare pe Ovidiu Maier sau Sorin Corpodean.

Astfel planurile celor ce se ocupă de fotbalul din localitate coincid într-o oarecare măsură cu intenţiile „Briliantului”, asşteptându-se discuţii concrete în perioada imediat următoare, între oficialii Sodei şi reprezentanţii actualului manager general al „câinilor roşii”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Vrem ca în 3-4 ani de zile Ocna Mureş să devină, la nivel naţional,. un centru cunoscut în sport şi prin baza de pregătire„, a declarat în urmă cu câteva luni Marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureş. Proiectul este unul generos, prin refacerea şi modernizarea Stadionului Dragostei, cu vestiare, tribune etc, dar şi omologarea terenului doi şi instalarea unei tribune metalice de 250 de locuri, plus un teren sintetic de minifotbal şi un altul de beach volley

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Dan HENEGAR