Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Academia de Fotbal “Bogdan Andone” Aiud începe, azi, 21 iunie, antrenamentele și înscrierile

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Academia de Fotbal “Bogdan Andone” Aiud începe activitatea propriu-zisă astăzi, respectiv antrenamentele și înscrierile la baza sportivă “Parc Arena” din parcul municipiului Aiud.

Astfel, antrenorii Bogdan Andone și Radu Andone au programat primele ședințe de pregătire: miercuri, 21 iunie, de la ora 16.30, fiind prevăzute grupele de vârstă din anii 2011, 2012 și 2013, iar joi, 22 iunie micuții fotbaliști din anii 2014, 2015, 2016, 2017 și 2018, în fapt peste 50 de copii. Inaugurarea oficială se va produce la finele lunii viitoare, în perioada 28-20 iulie.

Academia de Fotbal “Bogdan Andone” se adresează băieților, dar și fetelor, cu vârste între 3 și 12 ani, detalii pentru eventualii doritori putând fi obținute la numărul 0792/ 309333.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Inițiativa antrenorului care vrea astfel să ofere municipiului natal o parte din experiența acumulată în fotbal aduce perspective pentru copiii din municipiul Aiud, care în ultimii ani suferă la nivelul “sportului rege”, neexistând formație de seniori nici măcar la Liga 5.

Citește și: VIDEO: Academia de Fotbal “Bogdan Andone” din Aiud, inaugurată în iulie! Alternativă profesionistă pentru copiii din zonă

Este o asociere între municipalitatea aiudeană și antrenorul Bogdan Andone (actualmente în Cipru, la Apollon Limassol) pentru un teren de minifotbal sintetic situat pe actualul teren de handbal din Parcul Municipal Aiud și înființarea unei școli de fotbal pentru copii din Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea