A furat un cal în valoare de 4000 de lei și l-a vândut. Dosar penal pentru un tânăr din Vințu

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Polițiștii din Vințu de Jos au identificat un tânăr bănuit de furtul unui cal în valoare de 4.000 de lei, calul fiind vândut unei persoane din Sebeș. Tânărul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat în continuare pentru furt calificat.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au identificat pe un tânăr din Vințu de Jos, ca persoană bănuită de furtul unui cal în valoare de 4.000 de lei. Tânărul ar fi vândut animalul unei persoane din Sebeș.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La data de 09 august 2020, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați de către un cetățean din comună, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, i-a dispărut, un cal în valoare de 4.000 de lei, pe care, în seara zilei de 08 august, l-a lăsat legat în fața imobilului în care locuiește.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice pe un tânăr de 17 ani, din comuna Vințu de Jos, ca și persoană bănuită de săvârșirea furtului.

După ce a furat animalul, tânărul l-ar fi vândut pe raza municipiului Sebeș.

Animalul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de tânărul bănuit de furt a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419