Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

8 lucruri pe care le vrea orice femeie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Despre femei nu poţi spune vreodată că ştii suficient, în fiecare zi trebuie să înveţi lucruri noi dacă vrei să le cucereşti. Trebuie să afli despre femei ceea ce deja le place sau le influenţează în cazul în care doreşti să le surprinzi plăcut. Iată 8 lucruri simple pe care orice femeie şi le doreşte. Asigură-te că soţia ta le primeşte şi îţi va mulţumi:
1. Fii cu adevărat interesat de viaţa ei: cine este şi cum a devenit persoana care este acum
Cum reuşeşti să faci asta? Pune întrebări, arată-te interesat de ea. Nu-ţi doreşti să ştii pe cine ai alături? Iar dacă eşti interesat de persoana respectivă, o să-ţi doreşti să afli toate informaţiile disponibile.
2. Nu uita de ocaziile speciale
Este adevărat că multe femei vor spune că nu-şi doresc un cadou de Sfântul Valentin, însă, în secret speră la unul. Şi dacă tot te-ai hotărât să-i dăruieşti ceva, nu alege o cutie ieftină de bomboane. Chiar dacă soţia ta nu cere nimic, ea vrea să vadă că îţi pasă.
3. Arată-i în fiecare zi că o apreciezi
Ţi-a făcut prăjitura favorită? Ţi-a preparat cina? Ţi-a spălat hainele? Te face să zâmbeşti? Urmăriţi împreună partida de fotbal, deşi nu este microbistă şi nici nu-i place jocul cu mingea rotundă? Atunci, merită din partea ta un „Mulţumesc” din toată inima.
4. Demonstrează-i că o iubeşti chiar dacă nu este perfectă şi împacă-te şi cu imperfecţiunea ta
Nimeni nu este perfect. Acceptă lucrul acesta. Poate că nu închizi uşa de la cabinetul medicului de familie sau uiţi de fiecare dată să pui capacul la tubul pastei de dinţi, însă acestea sunt mărunţişuri peste care se poate trece uşor cu vederea. Şi nu te supăra când cineva îţi scoate în evidenţă micile imperfecţiuni.
5. Arată-i cât de încântat eşti când o vezi şi fii mândru când se află la braţul tău
Nu-ţi fie teamă/ruşine să o introduci în grupul tău de prieteni şi, întotdeauna, las-o să-ţi citească în ochi cât de încântat eşti că o vezi.
6.Fă-i complimente şi acceptă-i complimentele
Demonstrează-i că eşti încrezător în forţele proprii şi acceptă cu plăcere complimentele ei şi fă-i, la rândul tău, complimente. Chiar dacă pare că nu are nevoie de ele, o va încânta peste măsura faptul că o complimentezi.
7. Oferă-i la fel de mult pe cât îţi dă ea
Nimănui nu-i face plăcere să fie alături de o persoană care cere mereu, fără ca vreodată să întoarcă favoarea.
8. Învaţă să apreciezi lucrurile simple, precum o plimbare cu câinele după ce te-ai întors de la birou
Câteodată lucrurile simple sunt minunate. Spre exemplu, să te plimbi 20 de minute alături de soţie şi de câinele familei, dacă este cazul, spune mai multe lucruri despre tine decât crezi. Câteodată, bărbaţii consideră că soţiile lor vor şi luna de pe cer. Cât de mult se înşeală….


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea