8 locuri disponibile prin transfer, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Termenul limită pentru depunerea dosarelor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Într-o postare publicată în mediul online, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a dorit să împărtășească numărul de locuri disponibile prin transfer, pentru instituția lor.

,,Ne completăm efectivul la clasa a XI-a
Dacă vrei să fii coleg cu noi și să răspunzi prezent la apel, te așteptăm să te înscrii pentru cele 8 locuri disponibile prin transfer.
Termenul limită până la care se pot depune dosarele de transfer este 25 august, ora 14:00. Poți opta pentru transmiterea dosarului în format electronic sau depunerea acestuia direct la sediul colegiului.
În perioada 26 – 30 august trebuie să susţii probele de selecţie prevăzute pentru candidaţii la înmatricularea în colegiile naţionale militare.
Poți afla mai multe detalii accesând link-ul: https://bit.ly/3h0FJH7 sau adresându-te Birourilor Informare-Recrutare.
De asemenea, în Metodologia privind transferul elevilor în colegiile naționale militare din unitățile de învățământ liceal din rețeaua Ministerului Educației și Cercetării, disponibilă aici: https://bit.ly/2XQaDKA, găsești toate informațiile necesare.
Mult success!”

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419