Rămâi conectat

Actualitate

8 locuri disponibile prin transfer, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Termenul limită pentru depunerea dosarelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată în mediul online, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a dorit să împărtășească numărul de locuri disponibile prin transfer, pentru instituția lor.

,,Ne completăm efectivul la clasa a XI-a
Dacă vrei să fii coleg cu noi și să răspunzi prezent la apel, te așteptăm să te înscrii pentru cele 8 locuri disponibile prin transfer.
Termenul limită până la care se pot depune dosarele de transfer este 25 august, ora 14:00. Poți opta pentru transmiterea dosarului în format electronic sau depunerea acestuia direct la sediul colegiului.
În perioada 26 – 30 august trebuie să susţii probele de selecţie prevăzute pentru candidaţii la înmatricularea în colegiile naţionale militare.
Poți afla mai multe detalii accesând link-ul: https://bit.ly/3h0FJH7 sau adresându-te Birourilor Informare-Recrutare.
De asemenea, în Metodologia privind transferul elevilor în colegiile naționale militare din unitățile de învățământ liceal din rețeaua Ministerului Educației și Cercetării, disponibilă aici: https://bit.ly/2XQaDKA, găsești toate informațiile necesare.
Mult success!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea