5 tehnologii ale televizoarelor inteligente pentru anul 2021

5 tehnologii ale televizoarelor inteligente pentru anul 2021

Anul 2020 a creat un impact seismic asupra modului în care trăim, lucrăm și facem afaceri. A devenit clar că doar acele organizații care se adaptează rapid la mediul în schimbare, creează moduri mai bune de lucru și generează modele de afaceri rezistente, construite în jurul nevoilor și așteptărilor clienților, vor fi cele care vor reuși într-o lume post-COVID.

Necesitatea ne-a împins într-un viitor bazat pe digital, în fiecare aspect al afacerilor. De-a lungul acestei călătorii către noul normal, pentru industria Smart TV putem vedea 5 tendințe clare, care remodelează în mod dramatic și rapid companiile și industriile din întreaga lume.

ELIT

Televizoarele inteligente au fost în continuă evoluție și au introdus noi tehnologii clienților, pentru o experiență îmbunătățită care, până acum, nu era la îndemâna unei minți umane. Iată câteva tehnologii pe care le puteți căuta în 2021 pentru televizoarele inteligente.

Inteligență artificială

Odată la câțiva ani, există o disrupție a tehnologiei de la PC la web. Chiar acum, asistăm la următoarea mare tranziție în domeniul tehnologiei – inteligența artificială. Această caracteristică a condus la evoluția anumitor noi funcționalități Smart TV.

Control vocal:

Unul dintre cele mai populare facilități de control vocal pentru televizoarele inteligente este Google Assistant, care este asistentul dvs. personal. Puteți cere asistenului dvs. să afișeze filmul preferat, vremea, scorul live, să caute răspunsuri pe web etc. Acesta va fi un element extrem de util pentru utilizatorii cărora le este foarte greu să tasteze manual.

ADEZIUNE PLUS

Smart Home:

Conectați-vă televizorul la dispozitivul smart home. Acum, veți putea să vă planificați ziua și, de asemenea, să vă controlați casa prin dispozitive inteligente. În 2021, vor exista mai mult de 500.000 de dispozitive și aparate care ar putea fi conectate prin sistemul de case inteligente.

Servicii și conținut integrate:

Cu analize profunde ale AI, consumatorii vor putea să-și vadă conținutul aferent pe ecranul cel mare al televizoruli. În Android TVS, toate serviciile Google vor fi integrate pot fi utilizate pe ecrane mari, adică Smart TV-uri.

Recunoaștere vocală pe câmp îndepărtat:

Aceasta permite utilizatorilor să controleze televizorul cu vocea lor din aproape orice colț al camerei în care este plasat, fără a fi nevoie să apăsați un buton de pe telecomandă. Vom avea parte de o versiune îmbunătățită a tehnologiei Far-Field în televizoarele inteligente în 2021.

Mini TV LED

Micro-LED-ul, cunoscut și sub numele de micro-LED, mLED sau µLED, este o nouă tehnologie de afișare cu ecran plat. Afișajele cu micro-LED sunt realizate din tablouri de LED-uri microscopice, care formează elementele individuale ale pixelilor. În comparație cu tehnologia LCD, afișajele micro-LED oferă un contrast mai puternic, timpi de răspuns mai rapizi și eficiență energetică mai bună. Segmentul mini LED al televizoarelor va continua să evolueze și în 2021.

Jocuri în cloud

În televizoarele Android, există mai mult de 2000 de jocuri de descărcat, dar aceasta va fi prima dată când televizoarele vor avea acces la jocuri cloud. Clienții vor putea acum să joace jocuri și să concureze cu alți jucători online. 2021 va fi anul transformării totale pentru jocurile pe televizoarele inteligente.

Aplicație de comunicare video

Până în 2020, nu a existat nicio aplicație video oficială pentru TV, iar mulți consumatori doreau să efectueze apeluri video pe ecran mare, direct din casele lor. În 2021, vom vedea o mulțime de aplicații de comunicare video pentru Android TV, iar Google Meet investește din ce în ce mai mult pentru a se integra cu televizorul inteligent. În plus, o mulțime de aplicații de messenger vor fi disponibile pe Smart TV în 2021.

Tehnologie de economisire a datelor

Acest lucru vă va reduce utilizarea datelor și va crește timpul de vizionare de până la 3 ori. Cu Data Saver, devine ușor să profitați la maximum de datele dvs. mobile, astfel încât să vă puteți bucura de tot divertismentul pe care îl doriți, fără nicio problemă. Combinând alerte de date și posibilitatea de a proiecta conținut media offline cu aplicația de fișiere Google, televizorul dvs. Android TV nu va rămâne fără date, în timp ce transmite emisiunile sau filmele dvs. preferate.

Te-ar putea interesa și:

Anunț demarare proiect – Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru beneficiar SC OPAL DESIGN SRL

Comunicat de presă 06.01.2021 ANUNȚ DEMARARE PROIECT „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă: Municipiul Alba-Iulia anunță începerea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din municipiul Alba Iulia – Lot 1.4

Comunicat de presă Comunicat de presă  18 Decembrie 2020 Municipiul Alba-Iulia anunță începerea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă: DIROM INTERTRANS SRL anunță lansarea proiectul cu titlul „Dezvoltare Dirom In-tertrans SRL” înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”

Comunicat de presă 30.12.2020 Comunicat de presă demarare proiect DIROM INTERTRANS SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ”Dezvoltare Dirom Intertrans… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Biocombustibil pe bandă rulantă – peleții HS Timber Group dețin o cotă de piață constantă pe segment în creștere

Biocombustibil pe bandă rulantă – peleții HS Timber Group dețin o cotă de piață constantă pe segment în creștere -HS… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă – implementarea proiectului „Modernizare birou de topografie prin achiziționare de echipamente și tehnologii noi”

Comunicat de presă ”MODERNIZARE BIROU DE TOPOGRAFIE PRIN ACHIZIȚIONARE DE ECHIPAMENTE ȘI TEHNOLOGII NOI” ADY GEO TOP SRL, cu sediul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Anunț începere proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru SC LUK DE LUX SRL

Comunicat de presă 04.01.2021 ANUNŢ DE ÎNCEPERE PROIECT  “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro