Rămâi conectat

Economie

5 tehnologii ale televizoarelor inteligente pentru anul 2021

Unirea Ziarul

Publicat

în

5 tehnologii ale televizoarelor inteligente pentru anul 2021

Anul 2020 a creat un impact seismic asupra modului în care trăim, lucrăm și facem afaceri. A devenit clar că doar acele organizații care se adaptează rapid la mediul în schimbare, creează moduri mai bune de lucru și generează modele de afaceri rezistente, construite în jurul nevoilor și așteptărilor clienților, vor fi cele care vor reuși într-o lume post-COVID.

Necesitatea ne-a împins într-un viitor bazat pe digital, în fiecare aspect al afacerilor. De-a lungul acestei călătorii către noul normal, pentru industria Smart TV putem vedea 5 tendințe clare, care remodelează în mod dramatic și rapid companiile și industriile din întreaga lume.

Televizoarele inteligente au fost în continuă evoluție și au introdus noi tehnologii clienților, pentru o experiență îmbunătățită care, până acum, nu era la îndemâna unei minți umane. Iată câteva tehnologii pe care le puteți căuta în 2021 pentru televizoarele inteligente.

Elit - Gustul Desăvârșit

Inteligență artificială

Odată la câțiva ani, există o disrupție a tehnologiei de la PC la web. Chiar acum, asistăm la următoarea mare tranziție în domeniul tehnologiei – inteligența artificială. Această caracteristică a condus la evoluția anumitor noi funcționalități Smart TV.

Control vocal:

Unul dintre cele mai populare facilități de control vocal pentru televizoarele inteligente este Google Assistant, care este asistentul dvs. personal. Puteți cere asistenului dvs. să afișeze filmul preferat, vremea, scorul live, să caute răspunsuri pe web etc. Acesta va fi un element extrem de util pentru utilizatorii cărora le este foarte greu să tasteze manual.

Smart Home:

Conectați-vă televizorul la dispozitivul smart home. Acum, veți putea să vă planificați ziua și, de asemenea, să vă controlați casa prin dispozitive inteligente. În 2021, vor exista mai mult de 500.000 de dispozitive și aparate care ar putea fi conectate prin sistemul de case inteligente.

Servicii și conținut integrate:

Cu analize profunde ale AI, consumatorii vor putea să-și vadă conținutul aferent pe ecranul cel mare al televizoruli. În Android TVS, toate serviciile Google vor fi integrate pot fi utilizate pe ecrane mari, adică Smart TV-uri.

Recunoaștere vocală pe câmp îndepărtat:

Aceasta permite utilizatorilor să controleze televizorul cu vocea lor din aproape orice colț al camerei în care este plasat, fără a fi nevoie să apăsați un buton de pe telecomandă. Vom avea parte de o versiune îmbunătățită a tehnologiei Far-Field în televizoarele inteligente în 2021.

Mini TV LED

Micro-LED-ul, cunoscut și sub numele de micro-LED, mLED sau µLED, este o nouă tehnologie de afișare cu ecran plat. Afișajele cu micro-LED sunt realizate din tablouri de LED-uri microscopice, care formează elementele individuale ale pixelilor. În comparație cu tehnologia LCD, afișajele micro-LED oferă un contrast mai puternic, timpi de răspuns mai rapizi și eficiență energetică mai bună. Segmentul mini LED al televizoarelor va continua să evolueze și în 2021.

Jocuri în cloud

În televizoarele Android, există mai mult de 2000 de jocuri de descărcat, dar aceasta va fi prima dată când televizoarele vor avea acces la jocuri cloud. Clienții vor putea acum să joace jocuri și să concureze cu alți jucători online. 2021 va fi anul transformării totale pentru jocurile pe televizoarele inteligente.

Aplicație de comunicare video

Până în 2020, nu a existat nicio aplicație video oficială pentru TV, iar mulți consumatori doreau să efectueze apeluri video pe ecran mare, direct din casele lor. În 2021, vom vedea o mulțime de aplicații de comunicare video pentru Android TV, iar Google Meet investește din ce în ce mai mult pentru a se integra cu televizorul inteligent. În plus, o mulțime de aplicații de messenger vor fi disponibile pe Smart TV în 2021.

Tehnologie de economisire a datelor

Acest lucru vă va reduce utilizarea datelor și va crește timpul de vizionare de până la 3 ori. Cu Data Saver, devine ușor să profitați la maximum de datele dvs. mobile, astfel încât să vă puteți bucura de tot divertismentul pe care îl doriți, fără nicio problemă. Combinând alerte de date și posibilitatea de a proiecta conținut media offline cu aplicația de fișiere Google, televizorul dvs. Android TV nu va rămâne fără date, în timp ce transmite emisiunile sau filmele dvs. preferate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Economie

Anunț de presă privind începerea proiectului Grant capital de lucru AGRI-FOOD pentru MONTANA-POPA S.R.L.

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț de presă

MONTANA-POPA S.R.L. anunta lansarea proiectului cu titlul ” Grant capital de lucru AGRI-FOOD pentru MONTANA-POPA S.R.L.” proiect  nr. RUE M2-AGRI-2635 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

Elit - Gustul Desăvârșit

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE), respectiv 21.06.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii MONTANA-POPA S.R.L. prin ajutor de stat acordat sub forma de grant pentru capital de lucru din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii din domeniul agroalimentar prevăzuți de O.U.G nr. 61 din 06 mai 2022 a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 682,810.20 lei (valoarea totala) din care : 593,748 lei grant si 89,062.20 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

[Date de Contact]

Persoană de contact:

Popa Ioan

[email protected], 0258 711 511


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Economie

ANUNȚ LANSARE PROIECT – „cerere finanțare” proiect nr. RUE M2-AGRI-3000 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru-Agrifood”, beneficiar DULCERIA SRL

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț lansare proiect

Elit - Gustul Desăvârșit

DULCERIA SRL anunta lansarea proiectul cu titlul „cerere finanțare” proiect nr RUE M2-AGRI-3000 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru-Agrifood”, instituită prin OUG nr 61/06 mai 2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu AIMMAIPE TG.MUREȘ, respectiv 20.06.2022.
Obiectivul   proiectului   îl   reprezintă   sprijinirea   beneficiarilor   din   domeniul agroalimentar a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioada de minimum 6 luni

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 42,422.24 (valoarea totala) din care: 36,888.9000 lei grant si 5,533.3400 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor  sale  sociale  și  asupra  pregătirii  unei  redresări  verzi,  digitale  și  reziliente  a economiei, Prioritatea de investiții 4d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și  de a se angaja în procesele de inovare Obiectiv Specific OS 4.1. – Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19, Acțiunea 4.1.2 Sprijin pentru capital de lucru.

DULCERIA SRL, CUI 37450730, Adresă sediu social: str.Barbu Lautaru, nr.18, oraș Teiuș, jud. Alba

Persoană de contact:

Nume, prenume: MODOL MARIANA-ELENA

Email [email protected], telefon 0766262011


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Economie

Nicolaie Ciucă, mulțumit de măsurile guvernamentale luate: Creșterea cu aproape o treime a numărului firmelor cu capital străin il bucură pe premierul României

Suciu Andra Ioana

Publicat

în

Nicolaie Ciucă, mulțumit de măsurile guvernamentale luate: Creșterea cu aproape o treime a numărului firmelor cu capital străin il bucură pe premierul României

Premierul României, Nicolae Ciucă, a transmis duminică seara printr-un comunicat de presă că, creșterea cu aproape o treime a numărului firmelor cu capital străin nou deschise în țara noastră în primele nouă luni ale acestui an reprezintă confirmarea faptului că prin măsuri guvernamentale am reușit să compensăm efectele instabilității generate de războiul din apropierea granițelor.

„România rămâne o destinație atractivă pentru investitorii din afara granițelor, iar economia noastră oferă noi oportunități pentru antreprenori. Creșterea cu aproape o treime a numărului firmelor cu capital străin nou deschise în țara noastră în primele nouă luni ale acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, reprezintă confirmarea faptului că prin măsuri guvernamentale am reușit să compensăm efectele instabilității generate de războiul din apropierea granițelor.

Elit - Gustul Desăvârșit

Nivelul ridicat al încrederii în economia românească este dovedit și de continuarea colaborării strânse cu state membre ale Uniunii Europene. Potrivit datelor Oficiului Național pentru Registrul Comerțului, cel mai mare număr de societăți cu participare străină aparține investitorilor italieni, iar cea mai mare valoare a capitalului, firmelor olandeze, state aflate în mod tradițional în topul celor mai importanți parteneri economici ai României.

Dinamica investițiilor cu capital străin relevă încă un aspect deosebit de important- orientarea către activități din sectoare profesionale, administrative, științifice, tehnice și telecomunicații. Sunt domenii aliniate strategiilor europene de dezvoltare la care România se raliază prin proiecte, reforme și investiții asumate prin Planul Național de Redresare și Reziliență și prin Programul de Guvernare.
Guvernul României rămâne partener onest al mediului de afaceri, așa cum a dovedit timp de aproape un an de la preluarea guvernării”, a transmis Nicolae Ciucă.

sursa: bugetul.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea