Rămâi conectat

Cultură Educație

5 octombrie – Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de toate grupele de preșcolari de la Grădinița ”Piticot” Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 5 octombrie 2017, preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal și Grădinița cu Program Prelungit ,,Piticot” din Câmpeni au marcat Ziua Internațională a Educației prin diferite activități specifice vârstei lor, la finalul cărora au primit diplome și recompense din partea educatoarelor coordonatoare.

Astfel, la Grădinița cu Program Prelungit ”Piticot”, grupele ”Inimoșilor”, ”Fluturașilor”, ”Albinuțelor” și ”Ursuleților”, coordonate de directorul Ana Cîmpean și educatoarele Daniela Maria Petaca, Dana Mihaela Pașca, Simona Todea, Anca Vasiu, Codruța Marcu, Alina Miheț și Elena Ciama au audiat cântece și poezii despre educatoare, au realizat baloane inscripționate cu mesaje, desene educative și desene pe asfalt, au făcut pictură pe folie alimentară cu aspecte dobândite din educația oferită în grădiniță. În desfășurarea acestor activități, educatoarele au fost sprijinite de logopedul Delia Ionică și de părinții preșcolarilor.

Totodată, la Grădinița cu Program Normal ”Piticot”, grupele ”Fluturașilor”, ”Florilor”,  ”Steluțelor”, ”Piticilor”, ”Albinuțelor” și ”Buburuzelor”, coordonate de educatoarele Liliana Maria Cenușa, Adriana Dușa, Marcela Sicoe, Rodica Paven, Mihaela Elena Morariu și Mihaela Ioana Chira au purtat discuții despre drepturile copilului, au realizat baloane inscripționate cu mesaje, desene educative și desene pe asfalt.

,,Educaţia face parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui om, de aceea noi, ca şi cadre didactice, trebuie să insuflăm celor mici dragostea pentru cunoaştere, educaţie, autoeducaţie, precum și să le cultivăm respectul pentru cei care oferă educaţia, adică dascălii, fie ei educatori, învăţători sau profesori.” a transmis educatoarea Daniela Maria Petaca, în numele colectivului de cadre didactice de la cele două grădinițe din Câmpeni.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=4660]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea