Rămâi conectat

Societate

„Dăruiește Allegria de sărbători!” – Spectacol caritabil dedicat Dianei Pănăzan

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Club Allegria din Alba Iulia te invită, în data de 5 decembrie 2012,  să asculţi povestea de viață a unui copil de 7 ani diagnosticat cu autism,  să dăruieşti bucuria și speranța unui nou început. Vino să vezi culorile prin ochii unui copil care creează mici tablouri. Ascultă și crede alături de organizatori Club Allegria, Leo, Green Tree Advertising, Liga Studenților din cadrul Universității 1 Decembrie din Alba Iulia și Business Adviser, că în realitate între noi și ei de cele mai multe ori e doar o diferență de șansă. Vino și dăruiește din puținul pe care îl ai o șansă pentru terapia costisitoare a fetiței Diana Pănăzan, o albaiuliancă, care se exprimă prin realizarea unor obiecte de artă ce depășesc așteptările multora.

 Începutul lunii decembrie aduce albaiulienilor, și nu numai, cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil “ Dăruiește Allegria de sărbători” cu scopul de a strânge o parte importantă a acestei comunități în jurul ideii că o societate sănătoasă reacționează imediat la probleme care se pot ivi în viața fiecăruia dintre noi. Organizatorii și partenerii evenimentului au pus împreună, într-un show de mai bine de 2 ore, o licitație de produse create de Diana Pănăzan, și o reprezentație de excepție realizată de cântăreța Ioana Pleșa, de trupa de pantomimă ,Trupa trupelor, de formațiile Subsonic Sound, New Move, The Puzzles și de formațiile de dans Wish Dance Steps și Fantacy Dance din Sebeș. Seara își propune strângerea de fonduri pentru menținerea Dianei într-un program de terapie care s-a dovedit a fi miraculos în cazul multor copii diagnosticați cu autism. Evenimentul are loc, miercuri, 5 decembrie cu începere de la ora 21.00 în Club Allegria, acolo unde orașul prinde aripi, acolo unde culorile din ochii Dianei se întâlnesc cu sufletul celor care înțeleg că nu putem rămâne indiferenți la un astfel de caz.

  „Știu, o să ne spuneți că nu o să putem schimba lumea,  nici noi și nici cei care cred în genul acesta de evenimente, dar suntem la fel de convinşi că a mai rămas în fiecare dintre noi credința că putem aduce lumină în viața celor din jurul nostru. Nu e puțin lucru să donezi o bucată din sufletul tău acolo unde compasiunea e mai importantă decât aerul pe care-l respiri. Nu e puțin lucru să crezi că gestul tău poate schimba fundamental universul unui om pentru care speranța e ca frunza pe apă, nu e puțin lucru să crezi că dacă Dumnezeu ne-a lăsat împreună nu putem trăi egoist uitând de fapt de esența umanității noastre”, transmit organizatorii.

Așadar, sunteţi invitaţi  să primiți și să dați bucurie  la un spectacol de excepție, în data de 5 decembrie, în Club Allegria cu începere de la ora 21.00. Bucuria ta poate schimba lumea. Dăruiește Allegria de sărbători! Petrece în scop caritabil!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea