400.000 de lei pentru echipa de fotbal Unirea Alba Iulia, de la administrația locală. Paul Voicu: ”Imaginați-vă mii de suporteri care-și susțin, pe un stadion reabilitat, echipa de suflet”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Echipa de fotbal Unirea Alba Iulia primește 400.000 de lei ca susținere din partea administrației locale. Suma urmează să fie aprobată de Consiliul Local.

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook de către viceprimarul cu atribuții de primar, Paul Voicu. Redăm mai jos postarea integrală:

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Ni se poate reproșa că nu am făcut destul? Desigur! Dar orice lucru își are timpul său iar acum „planetele” s-au „aliniat” în formula de joc perfectă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Echipa de fotbal Unirea Alba Iulia devine prioritate pentru comUNITATE! Și nu începem de mâine, ci chiar de azi. Primii 400.000 de lei pentru susținerea cubului sunt pregătiți să fie aprobați în Consiliul Local iar pe viitor, cu sprijin de la alte instituții sau chiar de la nivel central, vom reda simbolului ce e al simbolului.

Știu, suntem abia în liga a 3-a și ne așteaptă, în curând, un nou sezon competițional. Fără să zic vorbe mari, datoria băieților e să transpire pe teren, iar a mea și a colegilor mei să jucăm și în prelungiri, pentru a le asigura toate condițiile. În paralel, lucrările de la stadion vor demara.

Proiectați-vă puțin în viitor și imaginați-vă mii de suporteri care-și susțin, pe un stadion reabilitat, echipa de suflet. E visul pe care trebuie să îl împlinim și să-l trăim, nu color, ci alb-negru, în culorile Unirii!”, a scris pe facebook, Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Unu din Alba 11 august 2020 at 17:14

Voicule pana acum nu ati facut nimic. Lasa campania electorala ca nu tine

Al doilea din Alba 12 august 2020 at 6:32

Vorbe de campanie. Îmi doresc sa vad mai multă implicare. Refacerea stadionului, un plan concret cu termene.. Nocturnă, tribune acoperite.. Vise tată.. Mai așteptăm promisiuni electorale!

Comentariile sunt oprite