Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

300.000 de lei aprobaţi de consilierii judeţeni pentru programe în domeniul „sport” *AJF Alba poate beneficia de sprijin financiar

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În vederea sprijinirii sportului de masă la nivelul judeţului Alba, în şedinţa de ieri, consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre privind Programul anual de finanţare nerambursabilă din bugetul judeţului Alba a activităţilor nonprofit de interes judeţean, aferent anului 2015 şi a Regulamentului de finanţare nerambursabilă din bugetul judeţului Alba a activităţilor nonprofit de interes judeţean, în domeniul „Sport”.

*Sprijin pentru AJF Alba

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Suma prevăzută este de 300.000 de lei şi finanţarea poate fi obţinută pe bază de proiecte, la acest capitol regăsindu-se şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, respectiva formă de sprijin ptuând fi identificată drept soluţia salvatoare. Se ştie că în 2015 parteneriatul dintre CJ Alba şi AJF Alba nu a fost prelungit, din acest motiv fiind afectată activitatea fotbalului amator din judeţ, mai ales la nivelul participantelor în competiţiile de copii şi juniori. Pentru creşterea numărului practicanţilor de sport, a implicării populaţiei în activitatea sportivă de masă, identificarea şi promovarea sportivilor talentaţi a fost propus spre finanţare domeniul sportului de masă cu impact cât mai mare la nivelul judeţului, în discuţie fiind fotbalul, adică sportul rege. Atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se va face exclusiv pe baza selecţiei publice de proiecte, în limita fondurilor alocate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea