Rămâi conectat

Curier Județean

3-5 iunie: Gala profesorului Bologna 2016, la Alba Iulia. PROGRAMUL evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gala Bologna01Cea de-a IX-a ediţie a Galei Profesorului Bologna va avea loc, în perioada 3-5 iunie 2016, la Alba Iulia. Evenimentul este realizat în cadrul unui proiect al ANOSR, în colaborare cu Liga Studenţilor din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (LSUA), organizaţie membră a ANOSR, având ca și coorganizatori Consiliul Județean Alba, Primăria Alba Iulia și Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

”Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) are plăcerea de a vă invita să participați la Gala Profesorului Bologna, ce se va desfășura în data de 4 iunie 2016. Decernarea premiilor va avea loc începând cu ora 17:30, la Casa de Cultură a Studenților. Comunitatea Profesorilor Bologna se va întregi, astfel, anul acesta, cu un număr de 90 de profesori.

Gala va fi precedată de dezbaterea din cadrul Bologna în Universități, începând cu ora 14:00, dezbatere cu tema „Învățământul centrat pe student – cum adaptăm procesul de predare-învățare la nevoile societății de astăzi?”, ce va avea loc în Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, corp C, sala A9”, transmit organizatorii.

Bologna în Universități este proiectul sub egida căruia ANOSR își propune să readucă în universitățile românești discuțiile despre implementarea Procesului Bologna, atât la nivel național, cât și la nivel european, precum și dezbateri despre cele mai noi tendințe în domeniul educațional la nivel mondial. Astfel, prin intermediul acestor evenimente, ANOSR își propune să identifice, să pună în discuție și să valorizeze noi viziuni asupra dezvoltării sistemului educațional românesc, atât din perspectiva studenților, cât și a altor actori implicați direct sau indirect în procesul de învățământ.

Aceasta dezbatere este un eveniment înscris în calendarul de activități organizate sub egida Dezbaterii Naționale pentru Educație și Cercetare – „România Educată”, derulată de Administrația Prezidențială.

Program Gala Profesorului Bologna 2016

Vineri, 3 iunie 2016

Sosire participanți

– Hotel Cetate din Alba Iulia (str. Unirii, nr. 3) –

Sâmbătă, 4 iunie 2016

Mic dejun

– Hotel Cetate din Alba Iulia (str. Unirii, nr. 3) –

10:00 – Turul Cetății Alba Carolina

– punct de plecare: aleea Sf. Capistrano nr. 28, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică, intrarea în șanțurile de Vest ale Cetății Alba Carolina, în fața Catedralei Reîntregirii –

12:30 – Prânz

– Cantina Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

(str. Gabriel Bethlen, nr. 5) –

14:00 Dezbatere Bologna în Universități „Învățământul centrat pe student – cum adaptăm procesul de predare-învățare la nevoile societății de astăzi?”

– Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, corp C, sala A9 (str. Gabriel Bethlen, nr. 5) –

17:30 Gala Profesorului Bologna – decernarea distincțiilor

– Casa de Cultură a Studenților (str. Ardealului, nr. 1) –

21:00 – Cină festivă

– Pub „Skit’ 77” (str. Francisca, nr. 4B) –

Duminică, 5 iunie 2016

Mic dejun

– Hotel Cetate din Alba Iulia (str. Unirii, nr. 3) –

Plecare participanți.

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea