150 de persoane şi-au căutat un serviciu la Bursa locurilor de muncă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În cursul zilei de ieri, 28 iulie, timp de trei ore, la sediul Fundaţiei PAEM din Alba Iulia, s-a desfăşurat bursa locurilor de muncă. În cadrul evenimentului au fost puse la bătaie un număr de 250 de locuri de muncă în diferite domenii de activitate. Au fost prezenţi 150 de cetăţeni aflaţi în căutarea unui job atât cu studii superioare cât şi medii, tineri sau mai în vârstă, scopul principal al fiecăruia dintre aceştia fiind găsirea unei slujbe care să le asigure traiul de zi cu zi. Este posibil ca unii dintre ei să se fi transformat din şomeri în angajaţi.
În cadrul Bursei locurilor de muncă şomerii au beneficiat în mod gratuit de servicii de consiliere, informare şi mediere, în vederea identificării unui loc de muncă, precum şi de programe de formare profesională în diverse domenii de activitate. „Aceste servicii se adresează în primul rând şomerilor de lungă durată şi fac obiectul proiectului «IFIA – Integrare prin Formare, consiliere şi Iniţiere Antreprenorială» cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Beneficiarul proiectului este SC Interlog COM SRL Brad care îşi desfăşoară activitatea în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, SC Golidamy Group SRL Oradea şi SC Formprof Servicii SRL Târgu Mureş. Cursurile gratuite la care doritorii se pot înscrie sunt: lucrător în alimentaţie; zidar, pietrar, tencuitor; lucrător în comerţ; lucrător social; limba engleză; administrator pensiune turistică; operator calculator electronic şi reţele; bucătar; brutar patiser; management; contabilitate; managementul Resurselor Umane”, a menţionat Adriana Dumitru, consilier Job Club Alba, organizatorul bursei locurilor de muncă de ieri. Cei care doresc mai multe informaţii o pot face contactând Job Club Alba din Alba Iulia, str. Nicolae Bălcescu, nr. 3H, tel.: 0258-814377. Bursa locurilor de muncă se va repeta o dată la trei luni de zile, dând astfel posibilitatea albaiulienilor şi nu numai să îşi găsească o slujbă. (L.I.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

Danut 29 iulie 2011 at 20:31

Bravo „Nanasa”!

zuzu 29 iulie 2011 at 20:35

Aha, 150 de persoane ! din cate mii de someri in judetul Alba? Asta e „interesul” aratat de ei pentru a-si gasi de munca? Bun…pai si sa fie 100 de investitori nu au ce face cu o mana de oameni care sunt cu adevarat preocupati sa isi gaseasca de munca…restul…”au treaba”, nu?

NIK 29 iulie 2011 at 22:07

Faceti cursuri si calificari in meseri de doi bani unde salarile sint de mizerie ,,,,,de ce nu se fac si in meseri de strungar ,frezor sau sudor unde poti sa cistigi binisor daca iesti bun .

Comentariile sunt oprite