Rămâi conectat

Politică Administrație

13 decembrie – Ședință a Consiliului Județean Alba. Puncte de acces liber la internet în comunele judeţului

Bogdan Presecan

Publicat

în

sedinta cj albaVineri, 13 decembrie, are loc ultima ședința ordinară a Consiliului Județean Alba din anul 2013.

Consilierii judeţeni vor supune votului 10 proiecte de hotărâre, precum realizarea unor uncte de acces liber la internet în locaţii publice din comunele judeţului, premierea elevilor olimpici și sportivilor care au obţinut rezultate de excepţie în 2013, aprobarea structurii organizatorice a planului de acţiune pentru actualizarea Planului Local de Acţiune pentru Mediu al Judeţului Alba 2007-2013 și atribuirea unui imobil Serviciului Public “Salvamont” Alba, cu destinaţa de sediu.

Proiecte pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului-cadru de cooperare pentru implementarea Proiectului “Realizarea unor puncte de acces liber la internet în locaţii publice din comunele judeţului”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor elevilor olimpici care au obţinut rezultate de excepţie.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor sportivilor care au obţinut rezultate deosebite la nivel naţional şi internaţional.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii perioadei de utilizare a creditului bancar contractat în baza contractului nr. RQ11020360459820 din 03.02.2011.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 35/25.02.2013 pentru repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale din Judeţul Alba a cotelor şi sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, precum şi pentru repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru drumuri judeţene şi comunale, pe anul 2013

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a planului de acţiune pentru actualizarea Planului Local de Acţiune pentru Mediu al Judeţului Alba 2007-2013, în vederea elaborării şi implementării Planului Local de Acţiune pentru Mediu 2014-2020.

7. Proiect de hotărâre privind atribuirea unui imobil Serviciului Public “Salvamont” Alba, cu destinaţa de sediu.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a unor spaţii în suprafaţă totala de 7 mp situate in unele imobile aflate in administrarea acestei unitati sanitare.

9. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al Judetului Alba, bugetului propriu al Judetului Alba, bugetului creditelor interne si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2013.

Completare Ordine de zi:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Societatii Comerciale “Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD Alba: „Cetățenii din zona Apuseni necesită o protecție adecvată în situațiile de urgență!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă | Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD Alba: „Locuitorii din zona Apuseni necesită o protecție adecvată în situațiile de urgență!” Am avut ocazia să prezint în Parlamentul României solicitarea cetățenilor din Munții Apuseni, pe care am înregistrat-o în timpul audiențelor de la cabinetul meu parlamentar din orașul Câmpeni. De această dată, moții au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare