Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

10 noiembrie| Clubul de engleză al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba – English 4 Kids își propune să ne informeze despre „Starea vremii”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

10 noiembrie| Clubul de engleză al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba – English 4 Kids își propune să ne informeze despre „Starea vremii”

Clubul de engleză „English 4 Kids” se va desfășura și în această lună la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în data de 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 15:00-16:00 și are ca temă „The Weather Forecast – Starea vremii”, o temă interesantă ce se va desfășura interactiv, folosindu-se cărți și mijloace audio-vizuale adaptate categoriei de vârstă a copiilor prezenți la activitate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Începând cu ora 15:00, toți cei ce sunt interesați să-și îmbogățească nivelul cunoștințelor de limba engleză, sunt așteptați la bibliotecă, unde alături de profesoara Diana Mortură și de bibliotecara Oana Dubleș vor cânta, se vor juca, vor citi și vor dialoga pe tema stării vremii.

La finalul activității, pentru a-și aprofunda cunoștințele învățate, cărțile în limba engleză de la secția pentru copii pot fi împrumutate pentru lectură la domiciliu, iar cărțile ce fac parte din colecția „Raftul American” pot fi studiate la sala de lectură.
Activitatea este organizată de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și face parte din proiectul 3.10 English 4 Kids – Clubul de engleză, proiect organizat sub forma unui club de limbă și civilizație engleză pentru copii, implicând elemente precum: limba engleză, joc, joacă în limba engleză, carte în limba engleză, atelier creativ în limba engleză, elemente artistice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Crucea Roșie Română gest impresionant făcut de sărbători. Au livrat pachete cu alimente la peste 100 de familii din județul Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Crucea Roșie Română gest impresionant făcut de sărbători. Au livrat pachete cu alimente la peste 100 de familii din județul Alba Peste 100 de familii care aveau nevoie de sprijin din județul Alba au primit pachete cu alimente care conțin făină, ulei, zahăr, orez paste făinoase, gris, mălai, fasole, conserve, dar și cozonaci și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea