Rămâi conectat

Societate

Comunicat de presă – 1 iunie – Ziua Internațională a copilului, prilej de sărbătoare și bucurie

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În fiecare an, de 1 iunie, numeroase țări din toată lumea sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului. Este o zi a bucuriei și a recunoștinței pentru copiii mari și mici care ne umplu sufletele și casa de bucurie. Alături de alte companii și autorități care au organizat numeroase activități dedicate zilei de 1 iunie, Kronospan a ales să fie și în acest an alături de copiii din comunitățile unde este prezentă, în Brașov și Sebeș.

Astfel, compania a realizat corpuri de mobilier care au fost donate Spitalului Municipal de Copii Brașov și care au fost amplate pe holul fiecărei Secții. Corpurile de mobilier vor fi folosite pentru realizarea unor biblioteci, respectiv pentru amenjarea unor spații în care vor fi ținute cărți pentru copii de toate vârstele. Cărțile au fost primite de Spitalul Municipal de Copii Brașov în cadrul campaniei ”Crește și Citește”. Un actor de la teatrul Strada a participat pentru a marca momentul, prin citirea câtorva povești, binedispunându-i pe copii și mutându-i, chiar și temporar, în lumea minunată a poveștilor.  Spitalul Clinic de Copii Brașov este printre cele mai moderne și performante unități de profil din țară. El funcționează ca Centru Regional ce deservește atât județul Brașov, cât și județele învecinate, având peste 500 de paturi. Bibliotecile de Secție vor fi permanent la dispoziția copiilor din spital, ajutându-i să treacă mai ușor, nu doar de 1 iunie, ci în orice zi, peste perioada dificilă a internării.

Tot cu ocazia zilei de 1 iunie, Kronospan a donat ursuleți de pluș, mingi, cărți cu povești, dulciuri și baloane Școlii Gimnaziale din Sânpetru. Ele au ajuns la copiii premiați la concursul de talente organizate de școală cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. În Sebeș, prin intermediul Centrului Cultural Lucian Blaga, Kronospan a contribuit cu 8 seturi de role, pentru băieți și pentru fete, de diferite măsuri și culori și cu 20 de mingii de fotbal la premierea copiiilor din Sebeș, câștigători ai tomobolelor organizate în aceste zile. Astfel, la tombola organizată pe parcursul zilei de sâmbătă în centrul Municipiului Sebeș au fost acordate 4 mingi și 2 perechi de role, un număr similar de premii find câștigate luni și de elevi ai școlii din Răhău, iar la școala din Lancrăm au fost câștigate 4 mingi și o pereche de role. Zilele următoare vor fi organizate alte 2 tombole, la Școala Generală din Petrești și la Școala Generală nr. 4 din Sebeș.

”Este ceva absolut firesc ceea ce am facut. Și nu suntem singurii. Trăim în comunitate, fie că vorbim de Brașov sau de Sebeș. Aici sunt și familiile noastre, copiii angajaților noștri. Pur și simplu ne bucurăm că am putut fi alături de copiii din Brașov și Sebeș în această perioadă și le urez încă o dată, La mulți ani”, ne-a declarat, Oana Bodea, director general Kronospan.

Biroul de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea