Rămâi conectat

Ştirea zilei

1-3 iunie – Retromobil în Transilvania. Întâlnirea reprezentanților județeni R.C.R., pentru prima dată la Alba Iulia. Expoziție de vehicule istorice, duminică

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Anul Centenarului, Retromobil Club România îi răsfață pe pasionații de vehicule istorice din Alba cu un nou eveniment. Și cum Alba Iulia este punctul central al acestui an, întâlnirea reprezentanților județeni R.C.R. va avea loc în perioada 1-3 iunie 2018, fiind găzduită pentru prima dată în Cealaltă Capitală.

Retromobil în Transilvania va aduce la Alba Iulia reprezentanți R.C.R. din fiecare județ. Este pentru prima dată când în Alba are loc acest eveniment și ce moment mai prielnic decât anul Centenarului pentru a-l găzdui.

Citește și: FOTO, VIDEO: Periplu în Apuseni alături de bătrânul ARO. „100 de ani de la Marea Unire” sărbătoriți la Alba, de Retromobil Club România

Participanții vor sosi la Alba Iulia vineri, 1 iunie, iar pe parcursul a trei zile vor participa la seminarii tematice cum ar fi conservarea patrimoniului tehnic sau atestarea vehicule istorice. Din programul pregătit de organizatori nu va lipsi nici prezentarea Cetății Alba Carolina și participarea la evenimentele organizate aici.

De asemenea, bijuteriile pe patru roți vor putea fi admirate de albaiulieni, dar și de cei prezenți în Cetatea de la Alba Iulia, pe parcursul celor trei zile, în zona de vest a Cetății, iar duminică pasionații auto sunt așteptați pentru ședințe foto și interviuri de prezentare a autovehiculelor către public.

Citește și: FOTO,VIDEO: Retro Parada Primăverii 2018 a adus la Alba Iulia cele mai frumoase mașini de epocă

Anul acesta, Retromobil România a organizat la Alba Iulia două evenimente. Retro Parada Primăverii a deschis în aprilie sezonul manifestărilor dedicate vehiculelor istorice, iar secția Aro M461, sub motto-ul Fabricat în România,  a adus la noi în județ doar produse românești, în cadrul evenimentului „100 de ani de la Marea Unire”. În toamnă, ”bătrânele doamne” vor putea fi admirate la Sebeș, în cadrul Retro Paradei Toamnei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea