Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Bărbat din Alba rănit într-un accident produs la Stejeriș, în județul Cluj. În evenimentul rutier o persoană și-a pierdut viața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a murit, iar alte cinci, dintre care un bărbat din Alba, au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă, în localitatea Stejăriş din judeţul Cluj, unde Un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o autoutilitară.

accident cluj1Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a confirmat pentru ziarulunirea.ro că șoferul autoutilitarei, care este înmatriculată în Alba, a fost rănit, de asemenea, o femeie din Cluj, pasageră în același autovehicul, a suferit răni grave pentru care a necesitat transportarea de urgență, cu un elicopter SMURD, la un spital din Târgu Mureş. Din primele cercetări a rezultat faptul că autoturismul, în care se aflau cinci persoane, şi care circula dinspre Alba către Turda, s-a izbit frontal de autoutilitară, după ce şoferul s-a angajat în depăşirea unui TIR.

accident cluj2

”Au fost rănite trei persoane din autoturism şi două din celălalt autovehicul. O persoană rănită, pasageră în autoutilitară, a fost transportată cu elicopterul la un spital din Târgu Mureş”, a spus Boie.

Sursa foto cont Facebook Ovidiu T. Veres
Sursa video: youtube inTurda media


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea