Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte 87-71, în derby-ul rundei | Echipa lui Popov a învins net campioana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 28CSU Alba Iulia a învins categoric CSM Târgovişte în derby-ul etapei a 5-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, scor 87-71 (21-17, 27-16, 21-14, 18-24). O victorie mare și totodată cea mai categorică izbândă a CSU Alba Iulia în fața grupării de lângă Turnul Chindiei, pe care a învins-o iar în propria sală după 2 ani!

*Evoluție remarcabilă

CSU Alba Iulia a bifat a 4-a victorie consecutivă, realizată just, după o prestație apreciabilă.

Echipa lui Popov a dominat campioana la toate capitolele, câștigând cel mai important meci al acestui final de an disputat în propria sală. Amfitrioanele au reușit o partidă mare, până la pauza mare asigurându-și o diferență liniștitoare.La mijlocul meciului, după al doilea sfert dominat net, CSU Alba Iulia conducea la o diferență liniștitoare: 48-33.

La fel s-au derulat lucrurile și în partea secundă, când albaiuliencele s-au menținut la timonă și au continuat să preseze deținătoarea titlului, ce a pierdut al treilea joc la rând. Ultima pătrime a aparţinut campioanei, ce a mai redus ecartul, pe fondul relaxării CSU, echipă ce avea deja asigurat succesul.

*Asistență record și galerii înfrățite

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 98Pentru prima dată în acest sezon sala Universității „1 Decembrie 1918” a fost aproape plină, la meci asistând în jur de 400 de spectatori, printre care și studenți străini prezenți la Alba Iulia prin programul Erasmus.

S-a trezit și Galeria „Gruppo Arnsberg”, iar la începutul reprizei a doua, când au ajuns și fanii din Târgoviște, înfrățiți cu cei din Alba Iulia, ambele grupuri de suporteri au scandat „România, România”

*Sonia Ursu, „The best”

Excelent a evoluat pentru CSU Sonia Ursu, devenită principala marcatoare a gazdelor, o prestație prin care jucătoarea achiziționată în vară a demonstrat că merită pe deplin să joace pentru naționala României. În finalul confruntării, CSU a făcut și spectacol, permițându-și să se relaxeze la adăpostul avantajului confortabil. În distribuţia vizitatoarelor s-au regăsit fostele studente Larisa Toma şi Adina Pop, care au înscris fiecare câte 4 puncte.

Pentru CSU au înscris  Sonia Ursu – 24, Asia Logan – 16, Vanessa Abel – 12, Mariah King –  12, Jelena Antic –  10, Adrienne Webb –   9 puncte, Elena Dincă – 2 , Stefka Miteva – 2,

Runda următoare, studentele evoluează în deplasare, sâmbătă, cu Olimpia Braşov.

[nggallery id=1158]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea