Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Cum scapi rapid și sigur de celulita de pe picioare; 5 trucuri cu care nu dai greș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dacă vrei sa scapi de celulită, rapid și sigur, și să ai picioare tonifiate, atunci trebuie sa recurgi la câteva trucuri simple. Iată câteva dintre acestea:

Drenajul limfatic

Drenajul limfatic se realizeaza prin masarea picioarelor, in sensul circulatiei limfactice si este recomandat femeilor care au dureri de picioare, insotite de inflamtaii si senzatie de greutatea. Acest tip de masaj ajuta in acelasi timp la eliminarea toxinelor din corp si la reducerea celulitei.

Dusurile alternante

Dusurile alternante cu apa calda si rece ajuta la tonifierea musculaturii, stimularea circulatiei sagvine si la eliminarea celulitei. Asadar, alterneaza apa calda cu cea rece timp de cateva minute, de ficare data cand faci dus si vei obtine in scurt timp picioare perfecte.

Exfolierea regulata

Daca vrei sa scapi de celulita de pe picioare, trebuie mai intai sa elimini celulele moarte. Acestea pot fi indepartate prin exfoliere regulata. Malaiul, zatul de cafea, sarea de mare si zaharul sunt cateva exfoliante naturale pe care le poti folosi pentru a reda frumusetea picioarelor tale. 

Impachetarile

Cu o simpla folie alimentara poti scapa rapid de celulita. Aplica pe piele o crema anticelulitica sau zat de cafea cu ulei de maslie si infasoara-ti fiecare picior cu folie alimentara din plastic. Las-o sa actioneze cateva ore.

Exercitiile fizice 

Fara miscare, nu poti avea un corp perfect. Acest lucru este valabil si in cazul picioarelor. Asadar, fa miscare cel putin de trei ori pe saptamana, timp de 15 minute pe zi.

Tine, de exemplu, o greutate la piept si fa o genuflexiune. Repeta aceasta miscare in fiecare zi, pana cand ajungi sa iti tonifici perfect picioarele si sa reduci vizbil celulita. Si nu uita de urcatul scarilor. Renunta la lift si urca multe scari, in fiecare zi, Picioarele tale vor arata mult mai bine.

Masajul cu o perie aspra

Maseaza-ti picioarele cu o perie aspra, de preferat inainte de dus. Aceasta va ajuta la stimularea circulatiei sangelui si te va scapa de aspectul de coaja de portocala.

Sursa Ele.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea