Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Societate

Ziua Îndrăgostiţilor organizată de democrat-liberalii din Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Peste 150 de tineri, membri şi simpatizanţi ai PDL Cugir au dorit să ia parte sâmbătă, la o seară specială organizată la ”Casa Cugireană”, de seniorii democrat-liberalilor din localitate, cu prilejul sărbătoririi ”Zilei Îndrăgostiţilor”. Evenimentul a fost deschis de liderul organizaţiei din Cugir a PDL ing. Radu Rosian, care în cuvântul său le-a mulţumit participanţilor pentru prezenţa lor în număr aşa de mare, neuitând să amintească  faptul că a devenit un obicei al formaţiunii politice pe care o conduce de a pregăti în fiecare an un program special de ” Valentin’s Day ”. A fost şi un prilej  favorabil de care liderul cugirean a profitat pentru a prezenta candidatul PDL pentru funcţia de primar al oraşului Cugir în persoana d-nei prof. Camelia Dumitrean, „o personalitate recunoscută a oraşului care investeşte în tineri, bazându-se pe profesionalismul şi elanul tineresc al acestora”; ”Ne face mare bucurie să vă avem prezenţi aici în această seară, pe voi cei care aveţi menirea de a juca un rol activ în viaţa social-economică a oraşului, pentru că tinerii trebuie să rămână în Cugir, iar aşteptările de la ei sunt mari”, le-a transmis tinerilor Camelia Dumitrean. S-a dat apoi startul programului special dedicat acestei manifestări constând într-o cină romantică menită să celebreze sărbătoarea occidentală a dragostei, după care,  pe acordurile muzicii de calitate, perechi şi grupuri de tineri, împreună cu cei mai în vârstă decât ei s-au lăsat antrenaţi de farmecul şi atracţia dansului până după miezul nopţii.
Printre participanţii la eveniment i-am recunoscut pe Marius Haţegan -secretar general adjunct al PDL Alba, consilierul judeţean Nicolae Truţă, preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Sorin Moldovan, precum şi pe unii membri ai organizaţiei de seniori care au dorit să fie alături de tineri în această minunată seară.

C. P .

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

18 mai – Ziua Internațională a Muzeelor, celebrată din 1977, în întreaga lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 mai – Ziua Internațională a Muzeelor, celebrată din 1977, în întreaga lume Începând din 1977, în fiecare an, la data de 18 mai sau în jurul acestei date, muzeele din întreaga lume sunt invitate să celebreze Ziua internaţională a muzeelor. Evenimentele şi acţiunile organizate cu acest prilej durau întreaga zi, un weekend sau chiar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea