Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Zile libere 2024: Calendarul complet al sărbătorilor legale și zilelor libere în acest an

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zile libere 2024: Calendarul complet al sărbătorilor legale și zilelor libere în acest an

Anul 2024 aduce o serie de sărbători legale care pot fi combinate cu zilele de weekend pentru a crea vacanțe mai lungi. Iată câteva idei pentru a vă planifica următoarea călătorie.

Anul Nou 2025

Anul Nou începe cu două zile libere, 1 și 2 ianuarie. Aceste zile pot fi folosite pentru a vă relaxa după sărbători sau pentru a începe anul nou cu o călătorie de weekend.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Boboteaza și Sfântul Ioan Botezătorul

Bobotăza, care are loc pe 6 ianuarie, este o sărbătoare tradițională românească care comemorează botezul lui Iisus Hristos. Este o zi liberă în România. Sfântul Ioan Botezătorul, care are loc pe 7 ianuarie, este o altă sărbătoare ortodoxă importantă. De asemenea, este o zi liberă în România.

Ziua Unirii Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române, care are loc pe 24 ianuarie, este o sărbătoare națională care comemorează unirea Principatelor Române Moldova și Țara Românească în 1859. Este o zi liberă în România.

Paște ortodox

Paștele ortodox este o sărbătoare mobilă care are loc în prima duminică după prima lună plină de după echinocțiul de primăvară. În 2024, Paștele ortodox are loc între 3 și 6 mai. Aceste zile pot fi folosite pentru a merge într-o excursie de weekend sau pentru a petrece timp cu familia și prietenii.

Ziua Muncii

Ziua Muncii, care are loc pe 1 mai, este o sărbătoare internațională care comemorează mișcarea muncitorească. Este o zi liberă în România.

Ziua Copilului

Ziua Copilului, care are loc pe 1 iunie, este o sărbătoare internațională care comemorează drepturile copiilor. Este o zi liberă în România.

Rusaliile

Rusaliile, care au loc întotdeauna duminica după Pogorârea Duhului Sfânt, sunt o sărbătoare ortodoxă importantă. În 2024, Rusaliile au loc pe 23 iunie (duminică) și 24 iunie (luni). Aceste zile pot fi folosite pentru a merge într-o excursie de weekend sau pentru a petrece timp cu familia și prietenii.

Adormirea Maicii Domnului

Adormirea Maicii Domnului, care are loc pe 15 august, este o sărbătoare ortodoxă importantă. Este o zi liberă în România.

Sfântul Andrei

Sfântul Andrei, care are loc pe 30 noiembrie, este o sărbătoare ortodoxă importantă. Este o zi liberă în România.

Ziua Națională a României

Ziua Națională a României, care are loc pe 1 decembrie, este o sărbătoare națională care comemorează declararea independenței României în 1877. Este o zi liberă în România.

Crăciunul

Crăciunul, care are loc pe 25 decembrie, este o sărbătoare creștină importantă. În 2024, Crăciunul are loc pe 25 și 26 decembrie. Aceste zile pot fi folosite pentru a petrece timp cu familia și prietenii sau pentru a merge într-o excursie de weekend.

Prin planificarea atentă, puteți profita la maximum de sărbătorile legale din 2024 și vă puteți crea vacanțe mai lungi și mai memorabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea