Rămâi conectat

Ştirea zilei

ziarulunirea.ro a înregistrat un nou record de trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

ziarulunirea.ro și-a ”bătut” din nou propriul record de trafic, duminică, 22 decembrie, când a înregistrat nu mai puțin de 36.992 de vizitatori unici și 70.824 de afișări, conform rezultatelor de pe trafic.ro, de aproape 4 ori mai mult decât numărul de unici și numărul de afișări înregistrate de al doilea site ca importanță din județ (10.621 respectiv 22.906).

De această dată cititorii, obișnuiți deja cu faptul că reporterii noștri se află întotdeauna la locul potrivit în momentul potrivit, au știut că aici pot găsi cele mai proaspete și mai complete informații privind evenimentul rutier de pe autostrada Orăștie-Sibiu (AICI). Pe lângă faptul că ziarul nostru a fost primul care a anunțat producerea respectivului accident în care au fost implicate zeci de autovehicule, cei interesați au putut găsi aici, în cel mai scurt timp posibil, imagini de la fața locului și au avut la dispoziție un spațiu de dezbatere (cu comentarii nemoderate) în care și-au putut exprima liber opinia privind cauzele și vinovații care trebuie trași la răspundere pentru pagubele suferite de participanții la trafic.

Noul record, care vine la trei săptămâni de la ultimul ”vârf” de trafic înregistrat la începutul lunii decembrie, ne arată clar că tot mai mulți cititori știu că aducem zilnic în atenție, cu promptitudine, toate evenimentele și informațiile importante din județ. Același trend ascendent se constată și în cazul ediției tipărite a Ziarului Unirea care în ultimele două luni și-a mărit numărul de abonați, în contradicție cu scăderile de tiraje pe care presa scrisă le înregistrează la nivel național.

Pentru toate acestea le mulțumim celor care ne urmăresc și le promitem că vom păstra același ritm alert și aceeași seriozitate în misiunea noastră de a-i informa corect și rapid.

Vă dorim tuturor SĂRBĂTORI FERICITE!

______________________________

www.ziarulunirea.ro aparține firmei Unirea Pres care editează și cel mai important cotidian al județului – ziarul Unirea, cu un tiraj de peste 20.000 de exemplare și peste 60.000 de cititori pe ediție.

Reamintim că publicația www.ziarulunirea.ro și cotidianul Unirea au un conținut diferit și echipe de jurnaliști diferite, astfel încât să acopere toate domeniile de interes pentru cititori iar informația să ajungă atât în orașe dar și în toate colțurile județului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea