Ziarul Unirea

Zi specială pentru Bucurică – a revenit pe gazon după 16 luni

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ziua de 17 septembrie 2011 va rămâne una aparte în cariară pentru fundaşul Bogdan Bucurică, accidentat grav pe 22 mai 2010, în meciul Unirea – Pandurii, ultimul al sezonului. În iunie anul trecut, fundaşul a suferit o operaţie la genunchiul stâng iar în septembrie a fost operat din nou, la menisc şi ligamente. „Am depăşit cel mai mare coşmar al vieţii mele. Acest meci îmi va rămâne mereu în minte, e mai important chiar decât debutul în Liga 1”, a spus fotbalistul în vârstă de 25 de ani, ce a bifat ultimele 27 de minute, revenind pe gazon după o îndelungată absenţă, de 484 de zile! „Sunt bucuros că am început să joc din nou după foarte mult timp în care am trecut prin momente critice. Nici nu vreau să mă mai gândesc la cât am suferit”, a mai adăugat Bogdan, primit cu aplauze la scenă deschisă, fanii ovaţionându-l în momentul înlocuirii. Acesta e foarte aproape să semneze un nou contract, valabil un sezon cu Unirea după ce-şi primeşte restanţele cifrate la aproape 12.000 euro. „Mai sunt unele clauze de lămurit”, a conchis Bucurică, căruia îi expiră contractul la finele turului.
lFront comun împotriva FRF şi UTA-ei
Ambele galerii au scandat în repetate rânduri împotriva federaţiei şi „Bătrânei Doamne”, atât fanii timişoreni cât şi cei unirişti făcând front comun. Albaiulienii au dat dovadă de fair play la final când bănăţenii intrau la vestiare, iar din tribuna a doua s-a auzit „Timişoara, Timişoara” şi vizitatorii au fost aplaudaţi. De asemenea sporterii locali l-au încurajat pe Mihăiţă Neşu, căruia i-au strigat numele.
l”10″ pentru Pleniceanu
Mijlocaşul Alexandru Pleniceanu a preluat tricoul cu numărul „10” după plecarea lui Nicuşor Stanciu la FC Vaslui (talentatul mijlocaş albaiulian a fost la Roma pentru jocul cu Lazio şi aşteaptă data de 27 septembrie pentru a fi declarat liber de contract). Altfel, înaintea partidei, şefii Unirii i-au înştiinţat pe jucători că vor evolua pe o primă suplimentată, fără a oferi însă cifre. Comparativ cu întâlnirea de la Piatra Olt, n-au fost incluşi în efectiv Negură, Cl. Oara şi S. Mureşan (ultimul suspendat), apelându-se la Ciofu, Potopea şi Bucurică.
Dan HENEGAR

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419