Ziarul Unirea

Zi cu ghinion pentru un cetățean străin! Acesta a fost prins de către polițiști la volanul unei mașini radiate cu numărul de înmatriculare fals

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un cetățean străin care locuiește fără forme legale în Gârbova de Sus, a fost suprins de către polițiști cu un autoturism radiat din 2015. Mai mult, plăcuțele de înmatriculare aparțineau unui alt autoturism.

La data de 25 august 2019, în jurul orei 15.50, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un cetățean străin care locuiește, fără forme legale în localitatea Gârbova de Sus.

ELIT

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat a fost radiat din circulație din anul 2015, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta aparțin unui alt autoturism.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Adela SPĂTAR