Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zeci de POSTURI de DIRECTORI libere în județul Alba. Condiții pentru înscrierea la concurs

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Zeci de POSTURI de DIRECTORI libere în județul Alba. Condiții pentru înscrierea la concurs

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba va numi noi manageri de școli prin detașare în interesul învățământului în urma interviului pe care-l va organiza pe 30 iulie pentru ocuparea a 40 de posturi de director și 10 funcții de director adjunct.

Directori se caută pentru: Școlile Gimnaziale Unirea, Berghin, Câlnic, Ciugud, Crăciunelu de Jos, Gârbova, Hopârta, Întregalde, Bucerdea Grânoasă, Șibot, Livezile, Meteș, Mirăslău, Mogoș, nr. 2 Sebeș, Ocoliș, Ohaba, Ponor, Poiana Vadului, Râmeț, Scărișoara, Rimetea, Sohodol, Șona, Cetatea de Baltă, Stremț, Șugag, „Toma Cocișiu” Blaj, Săsciori, Sălciua, Rădești, Sântimbru, Școala Postliceală Sanitară Alba Iulia, Palatul Copiilor Alba Iulia, Grădinița cu Program Prelungit nr. 16 Alba Iulia, Liceul „Corneliu Medrea” Zlatna, Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație Arieșeni, Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia, Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” Blaj, Liceul Teoretic „David Prodan” Cugir. Posturile de director adjunct sunt la: Școlile Gimnaziale „Lucian Blaga” Ocna Mureș, Ighiu, Galda de Jos, „Ovidiu Hulea” Aiud, Șona, Colegiul Național „I.M. Clain” Blaj, Liceul cu Program Sportiv Sebeș, Liceul „Petru Maior” Ocna Mureș, Liceul Tehnologic Sebeș și Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia.

Pot participa dascălii titulari cu studii superioare care au cel puțin gradul didactic II, experți în management educaţional, calificativul „Foarte bine“ în ultimii 4 ani şcolari, sunt apți medical, nu au fost sancționați în ultimul an școlar, nu au fost condamnați penal și nu au făcut poliție politică.

Ei vor depune între 15 – 23 iulie la IȘJ Alba un dosar plic cu acordul pentru detaşare în interesul învăţământului pe funcţia de director sau director adjunct în anul şcolar următor, documentele justificative pentru îndeplinirea cerințelor şi, în plic sigilat, planul operaţional pentru anul şcolar viitor al școlii pentru care candidează, la interviu aducând o copie a acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea