Rămâi conectat

Politică Administrație

Zeci de părinți ai juniorilor de la FC Unirea Alba Iulia, hotărâți să participe la ședința de joi a consiliului local

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de părinți ai juniorilor de la FC Unirea Alba Iulia sunt hotărâți să participe la ședința de joi a consiliului local. Aceștia sunt îngrijorați după ce pe ordinea de zi a ședinței din 22 august, a fost introdus un proiect de hotărâre privind retragerea CL Alba Iulia din Asociația Sportivă 1924, în care se află alături de Consiliul Județean Alba și Fotbal Club Unirea 2006.

Informația a fost prezentată presei de consilierul liberal Gabriel Pleșa, care s-a arătat foarte alarmat de perspectiva retragerii Primăriei Alba Iulia de la FC Unirea, întrucât, în opinia sa acest lucru înseamnă desființarea clubului de fotbal.

Cele mai afectate vor fi însă echipele uniriste de juniori și copii. Cei peste 150 de sportivi albaiulieni sunt înscriși pentru sezonul competițional care va începe la 1 septembrie, au asigurată o parte din finanțarea necesară din surse private, însă, dacă Primăria Alba Iulia nu prelungește contractul de comodat prin care sunt puse la dispoziția FC Unirea bazele sportive, participarea în noul sezon competițional a juniorilor va fi complet compromisă.

Gabriel Pleșa a explicat că, de mai multe zile, încearcă să vorbească cu primarul Mircea Hava pentru a a evita o astfel de situație. În ceea ce privește ședința de joi de consiliu local a spus că este convins că aleșii locali al PNL, dar și cei de la PSD, se vor opune adoptării proiectului de hotărâre, care va distruge practic Centrul de copii și juniori al FC Unirea Alba Iulia.

În contextul în care FC Unirea Alba Iulia a împlinit recent 10 ani de la promovarea istorică în Liga 1, anul viitor, când  clubul va  împlini 90 de ani de la înființare, există riscul ca despre formația fanion a județului Alba să se vorbească la timpul trecut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea