Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zarurile au fost aruncate! S-a pus lacătul pe ștrandul de la Schit din Alba Iulia sau mai merge o vară?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Strand Schit Alba Iulia22Ştrandul de la Schit din Alba Iulia nu va mai fi deschis în această vară şi probabil nu va mai funcţiona niciodată, în locul acestuia Primăria Alba Iulia lucrează la un proiect aprobat de Consiliul Local în 2009, un ştrand de vară în spatele Bazinului Olimpic, cu 3 piscine exterioare şi cu o capacitate totală de 400 de persoane.

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au spus astăzi că ştrandul de la Schit nu va mai fi deschis în această vară din cauza costurilor mari de întreţinere, zona de agrement având de-a lungul timpului preţuri de intrare modice, 1,5 lei pentru elevi şi studenţi şi 3 lei pentru adulţi.

De altfel, primarul Mircea Hava a afirmat că ştrandul de la Schit este amplasat într-o zonă în care s-au ridicat clădiri, iar gălăgia şi muzica din timpul verii ar putea să-i deranjeze pe localnici şi consideră o astfel de investiţie mai oportună în spatele Bazinului Olimpic, acolo unde nu sunt decât culturi de porumb.

Administraţia locală din Alba Iulia avea în vedere modernizarea zonei de agrement de la Schit. Mai exact, începerea lucrărilor amânate din 2011, din lipsa resurselor financiare. În bugetul pe anul 2014 a fost inclusă suma de 2.800.000 lei, bani care ar trebui să fie rezervaţi pentru construirea piscinelor exterioare de lângă Bazinul Olimpic.

Această mutare s-a realizat pentru că suprafața de la Schit nu era suficient de mare și costurile pentru efectuarea obiectivului mult prea ridicate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea