Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Zăpadă de o jumătate de metru la Arieșeni! Peisaj magic, pentru sarbători magice!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Magie albă, la Arieșeni! Zăpadă, poveste, oameni calzi și primitori, toate ingredientele pentru a ajunge în aceste zile, la Arieșeni.

Precipitațiile sub formă de ninsoare căzute în ultima saptamână în județul Alba au dus la formarea unui strat de zăpadă, care este mai consistent în Munții Apuseni, rezultă din informațiile puse la dispoziție prin amabilitatea personalului Sistemului de Gospodărie a Apelor Alba (director Traian Matiș).

Astfel, cel mai mult a nins la Arieșeni, unde grosimea stratului de omăt măsoară 50 de centimetri, iar la Scărișoara se apropiase de o jumătate de metru, fiind de 46 cm.

La stația din Câmpeni, stratul de zăpadă măsurat de meteorologi atingea 34 cm, iar la Roșia Montană, 36 cm.

În schimb, în zona de șes, stratul de nea era gros de 12 cm la Alba Iulia, 8 cm la Sebeș și Ocna Mureș, respectiv de 6 cm la Blaj. Iar ninsoarea continuă… pentru toți cei care au ales să își petreacă sărbătorile de iarnă în Munții Apuseni!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba Iulia: Copiii au învățat să reducă poluarea, risipa și importanța reciclării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba Iulia: Copiii au învățat să reducă poluarea, risipa și importanța reciclării Săptămâna Verde a constituit pentru preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit ”Dumbrava minunată” din Alba Iulia și structura Micești, un prilej de sensibilizare și responsabilizare în îngrijirea și înfrumusețarea mediului ambiant, pentru deprinderea copiilor de a reduce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea