Rămâi conectat

Actualitate

Windows XP rămâne de marți fără protecție. Utilizatorii devin vulnerabili, anunță compania Microsoft

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

xpCompania Microsoft anunţă că, de marţi, 8 aprilie nu va mai oferi update-uri pentru sistemele de operare de tip XP. Calculatoarele cu sisteme de operare mai vechi vor fi mai expuse atacurilor hackerilor, susține compania IT.

Microsoft va înceta să acopere vulnerabilitățile fostului său sistem de operare pe care hackerii le-ar putea exploata pentru a pătrunde în calculatoarele utilizatorilor.

Potrivit estimărilor oficiale, XP continuă să fie folosit de 20-30% din calculatoarele care funcționează cu Windows în întreaga lume. Compania americană încearcă, pe lângă informarea utilizatorilor despre potențialele riscuri, să determine milioanele de posesori de PC-uri cu XP să își achiziționeze unul dintre  sistemele de operare mai recente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea