Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Monden-Clubbing

Weekend la Alba Iulia: Petreceri tematice în club,spectacol de teatru, seară de karaoke şi stand up comedy. Vezi locaţiile

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La Alba Iulia, weekend-ul începe de joi. Petrecăreţii albaiulieni vor avea parte, în acest weekend, de o serie de evenimente care mai de care, pe placul tuturor.  Locaţiile din oraş îi aşteaptă, pe cei care vor să iasă din casă, cu petreceri tematice şi concerte live, spectacol de teatru, seară de karaoke sau stand up comedy.

Joi,  Trupa de teatru “Skepsis” din Alba Iulia va prezenta, începând cu ora 19.00, comedia “Dineu cu Proşti”, de Francis Veber. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor iar preţul unui bilet este de 5 lei.

Vineri, 19 octombrie 2012, cei care aveţi chef de distracţie în club,  puteţi lua la un super-concert live cu Diana Grigor & Katalina Rusu, la Allegria.

 Tot vineri, Spaţiile Ryma vă aşteaptă să vă întreceţi în talente muzicale, la o seară de karaoke. Organizatorii au pregătit un spaţiu cât se poate de special pentru o seară de neuitat, cu foc în şemineu, un videoproiector şi microfoane şi cu vin fiert şi scorţişoară.   Toţi ”cântăreţii” vor primi câte un premiu..iar pentru cea mai bună voce premiul va fi mai SPECIAL!!! Rezervări la tel.: 0744 677 912 sau 0742 540 182.

La Habitat,  audiţiile de weekend se fac vineri seara, începând cu orele 22:00. La pupitru se vor afla OG Michael şi Kito iar selecţiile propuse spre ascultare vor conţine ritmuri: hip hop, ragga, electro, bassmusic, ghettofunk, cumbia şi house. Intrarea va fi liberă.

Sâmbătă, 20 octombrie 2012,  în Club Allegria, se anunţă o noapte incendiară, în stil rusesc. Organizatorii îi aşteaptă pe toţi cei cu chef de distracţie cu o sumedenie de surprize, la „Russian Party”, o petrecere autentic rusească din care nu vor lipsi băuturile specifice. Pentru rezerevări sunaţi la nr. de tel. 0744 527 577.

Club Stage prezintă sâmbătă, Zu Party For The Zu Nation, o petrecere aflată la a 3-a ediţie, de data aceasta alături de DJ Sava, un nume cu mare rezonanţă în muzica românească şi Mc Adi Mihăilă. Intrarea  pentru fete este liberă, iar studenţii care vor prezenta carnetul la intrare, vor intra de asemenea gratuit la petrecerea! Rezervări la tel.  0737 647 884.

La Habitat Galerie, sâmbătă se petrece pe ritmuri house cu Alex Deep (Nervous Rec/Mr. Nice Guy)
Intrarea va fi liberă.

 

Tot sâmbătă,  cei care nu au chef de „bubuială” în club, pot opta pentru o seară de stand up comedy cu Dan Badea de la Deko Cafe,  în Irish Pub Erol. Show-ul începe la ora 22.00 iar preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Rezervările se pot face din timp, la numărul de tel. : 0728 968 127

În Spaţiile Ryma, sâmbătă se anunţă o seară mai specială. Patroana locaţiei îşi sărbătoreşte ziua de naştere şi oferă o petrecere în cinstea celor aflaţi în zodia Balanţei. Atmosfera va fi întreţinuta de DJ Electroclown & Popicsonics, artişti cu care face cinste sărbătorita. Intrarea va fi liberă!
„BALANŢE din toate colţurile Cetăţii, uniţi-vă şi distrati-vă, e seara voastră !!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Furiosa: A Mad Max Saga / Furiosa: Saga Mad Maxd Avanpremiera Regia: George Miller Cu: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth Gen Film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller Durată: 148 min Rating: N15 În timp […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea