Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Weekend HOT în Alba: petreceri în Piața Cetății, terase, cluburi și piscine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Terasele, cluburile dar și piscinele din Alba vă invită la party iar ziarulunirea.ro vă pune la dispoziție lista celor mai ”fierbinți” evenimente din acest weekend. Nu uitați, în Piața Cetății din Alba Iulia aveți pregătite trei zile de distracție oferite de Golden Brau!

Vineri, 9 august:

*Golden Brau vă invită în aveastă seară în Piața Cetății din Alba Iulia la muzică bună, concursuri şi programe de divertisment, alături de unul din cele mai căutate branduri de bere din România.

*Mercur Spa & Welness și Kito vă așteaptă începând cu ora 21.00 la Pool Party. Intrarea este 10 lei.

*La Wake-Up din Cugir, începând cu ora 22.00, este Tequila Party cu DJ Doru Constantin și DJ Andy. Organizatorii promit mega-distracție și shot-uri gratis pentru toate fetele!

Sâmbătă, 10 august

*Zi plină de distracție încheiată spectaculos cu concertul lui Ștefan Stan, la Caravana Golden Brau din Piața Cetății, Alba Iulia.

*De la ora 21.00, Gi’Zu Summer Bar vă oferă o seară relaxantă la lumina naturală oferită de flăcările torțelor și muzică în surdina oferită de doi dintre artiștii formației Redds.

*De la ora 23.00, Body Language Party în Club Allegria: ”Nu avem nevoie de cuvinte, putem comunica doar prin mișcari, gesturi și mimică. În această seară noi asigurăm ritmurile muzicale iar dumneavoastră transmiteți mesajul!”, spun organizatorii.

*”La Poarta” lansează o provocare pentru albaiulieni: ”Sunteți HOT or NOT vom vedea sâmbătă seara! Iar doar sâmbătă seara avem o hot-ofertă: gin tonic la 6 lei!”.

Duminică, 11 august

*Ruby închide Caravana Berii Golden Brau din Piața Cetății deci ramâne valabilă și pentru această zi întrebarea și invitația făcută de organizatori: ”Ce ți-ai plănuit pentru weekendul care vine? Noi te invităm la Caravana Distracției în Alba Iulia! Invită-ți și prietenii!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea