Rămâi conectat

Actualitate

Vremea se menține geroasă, luni, în toată țara. – 20 de grade Celsius la Alba Iulia și Sebeș; – 24 de grade la Arieșeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea se menține geroasă, luni, în toată țara, iar meteorologii au prelungi atenționarea cod galben. La Alba Iulia și Sebeș, minimele ajung la – 20 de grade Celsius, iar la Arieșeni se pot înregistra – 24 de grade Celsius, potrivit accuweather.com.

cetatea-alba-carolina-imbrcata-in-alb03Potrivit meteorologilor, în 9 ianuarie, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a țării, atât ziua, cât și noaptea. Astfel, maximele diurne se vor situa frecvent între—16 și—10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între—25 și—15 grade.

În intervalul menționat, în Moldova, nordul Dobrogei, extremitatea de nord-est a Munteniei, dar și la munte, vor fi perioade în care vântul va mai avea intensificări, cu viteze de 50…60 km/h și, pe arii restrânse 70 km/h, spulberând și troienind zăpada.

Județele aflate sub Cod galben de viscol sunt Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galați, Brăila, Tulcea, Buzău, Prahova, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Covasna, Brașov, Sibiu și Harghita.

Ninsori, în general slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse și în regiunile centrale și sudice, iar în extremitatea de sud-vest a teritoriului vor mai fi unele intensificări ale vântului.

În următoarele ore, în funcție de evoluția meteorologică prezentată, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza atenționarea prin restrângerea ariei aflată sub incidența Codului galben.

FOTO Lucian Craiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea