Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vremea în România, în perioada 15-30 ianuarie: Alternanțe termice și precipitații în toată țara

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea în România, în perioada 15-30 ianuarie: Alternanțe termice și precipitații în toată țara

Potrivit prognozei pe regiuni a Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în perioada 15-30 ianuarie 2024, în România se vor înregistra alternanțe termice semnificative, cu răciri și încălziri ale vremii.

În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, temperatura aerului va varia în intervalul 2-12 grade Celsius în prima zi a intervalului, apoi se va răci până la -2 grade Celsius în noaptea de 16 spre 17 ianuarie. În mijlocul săptămânii, se va încălzi până la 7-8 grade Celsius, iar apoi se va răci din nou, până la -10-8 grade Celsius. În ultima parte a intervalului, se va încălzi din nou, până la 3-4 grade Celsius.

În Moldova și Dobrogea, temperatura aerului va varia în intervalul 2-10 grade Celsius în prima zi a intervalului, apoi se va răci până la -4-3 grade Celsius în noaptea de 16 spre 17 ianuarie. În mijlocul săptămânii, se va încălzi până la 5-7 grade Celsius, iar apoi se va răci din nou, până la -6-5 grade Celsius. În ultima parte a intervalului, se va încălzi din nou, până la 4-5 grade Celsius.

În Muntenia și Oltenia, temperatura aerului va varia în intervalul 4-8 grade Celsius în primele zile ale intervalului, apoi se va răci până la -1-0 grade Celsius în noaptea de 16 spre 17 ianuarie. În mijlocul săptămânii, se va încălzi până la 6-7 grade Celsius, iar apoi se va răci din nou, până la -8-7 grade Celsius. În ultima parte a intervalului, se va încălzi din nou, până la 8-10 grade Celsius.

Citește și: 15 – 16 ianuarie 2024 | Informare meteo: Precipitații, depuneri de polei și intensificări ale vântului în toată țara

La munte, temperatura aerului va varia în intervalul -1-8 grade Celsius în prima zi a intervalului, apoi se va răci până la -8-12 grade Celsius în noaptea de 16 spre 17 ianuarie. În mijlocul săptămânii, se va încălzi până la 3-4 grade Celsius, iar apoi se va răci din nou, până la -13 grade Celsius. În ultima parte a intervalului, se va încălzi din nou, până la 0-1 grade Celsius.

Precipitațiile vor fi temporare pe aproape tot parcursul intervalului, dar cu probabilitate mai mare în data de 16 ianuarie, apoi în jurul datei de 19 ianuarie și după 24 ianuarie.

În concluzie, vremea în România, în perioada 15-30 ianuarie 2024, va fi caracterizată de alternanțe termice semnificative, cu răciri și încălziri ale vremii. De asemenea, vor fi precipitații temporare pe aproape tot parcursul intervalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea