Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VOTEAZĂ cei mai TARI boboci de la Colegiul ”H.C.C.” din Alba Iulia, intrați în ”cursa” pentru titlul de Miss și Mister 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul Bobocilor 2014 HCC24Mult așteptatul Bal al bobocilor de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia se va desfășura în data de 7 noiembrie, sub forma unei petreceri-concurs, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În cursa pentru titlurile de Miss și Mister au intrat 16 boboci ambițioși, plini de viață, dornici să câștige sau dornici să profite de o experiență unică în viață.

Tema evenimentului – ”Benzi desenate”, iar concurenții vor întruchipa personaje precum: spider-man, batman, Velma etc. Concursul va avea cinci probe: prezentare, cultură generală, dans, surprinză și aptitudini, iar momentele de pauză vor fi presărate cu muzică, dans și satire.

Pentru a afla detalii despre fiecare participant în parte şi pentru a vota concurentul favorit, daţi click mai jos:

Perechea 1: Avramuț Iulia și Leca Dragoș

Perechea 2: Andreea Bora și Alexandru Risa

Perechea 3: Cristian Popa și Alexandra Groza

Perechea 4: Bogdan Bota și Iulia Lazăr

Perechea 5: Mihai Ratcu și Luiza Negru

Perechea 6: Robert Oprea și Cristiana Lazurca

Perechea 7: Mihai Sferle și Cristina Hulpe

Perechea 8: Andreea Preda și Vlad Gașpar

Voturile sunt valabile până în 6 noiembrie la ora 23.59, iar cei mai ”like-uiți” boboci vor câștiga titlurile de Miss și Mister ziarul Unirea, respectiv un premiu din partea ziarului.

”Balul Bobocilor este un eveniment cu tradiţie pentru liceul nostru, unul în care investim în fiecare an resurse importante, atât materiale cât şi umane, pentru a asigura momente de calitate care să le placă elevilor cat si profesorilor”, a spus Oscar Gal, unul dintre organizatori.

Evenimentul va fi prezentat de Teodora Dan și Paul Iancu.

Petrecerea de după concurs va avea loc într-un local din Alba Iulia unde atmosfera va fi întreținută de Adda și trupa Maxim.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea