Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vot pentru Pădurea Sloboda de lângă Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Municipiul Aiud a intrat în proiectul „Ţara lui Andrei” cu scopul amenajării unei zone de agrement în Pădurea Sloboda, de la marginea localităţii. Proiectul are ca obiectiv amenajarea unui teren de fotbal, amplasarea unor băncuţe şi a unor coşuri de gunoi în zona propusă, fiind iniţiat de către Şcoala „Axente Sever” şi susţinut de către Primăria şi Consiliul Local Aiud. Proiectele intrate în competiţia lansată de către Petrom România vor fi selectate pentru finanţare în baza voturilor pe care le obţin până la sfârşitul lunii noiembrie. Fiecare poate, aşadar, să contribuie la proiectul înscris în competiţie de către municipiul Aiud. Cei care doresc să dea un vot pentru Pădurea Sloboda nu trebuie decât să acceseze site-ul www.taraluiandrei.ro, secţiunea „Oraşul tău” şi să voteze proiectul lunii noiembrie, intitulat „Amenajare zonă de agrement în Pădurea Sloboda”. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima” Copilașii din satul Vingard, comuna Șpring, se pot bucura acum de un loc de joacă parcă desprins din povești. Locația unde a fost amplasat a avut parte de o schimbare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea