Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Voleibalistele de la CSŞ Blaj, la turneul final

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSŞ Blaj s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional de volei feminin la categoria speranţe, după ce alte 2 echipe blăjene reuşiseră deja această performanţă, la minivolei şi juniori masculin. CSŞ Blaj a căştigat toate cele 3 partide disputate: 3-2 cu CNMB Râmnicu Vâlcea, 3 – 0 cu CSŞ Bega Timisoara şi 3 – 0 cu CSŞ Lugoj. Fetele clubului condus de Ioan Mara vor juca la turneul final în compania selectă a unor echipe de renume din voleiul juvenil precum CS Dinamo Romprest Bucureşti, CSŞ Unirea Iaşi, CSŞ Bega Timişoara, CSŞ Baia Mare, CS Slen 90 Cernavodă, CSŞ Turda şi GSI Mircea Eliade Bucureşti. Dacă anul trecut echipa pregătită de Emil Ciufudean a terminat campionatul pe locul 7 la nivel naţional, anul acesta obiectivul blăjencelor este căştigarea unei medalii, iar şansele sunt cu atât mai mari cu căt echipa a avut o evoluţie spectaculoasă în acest sezon competiţional. De asemenea, nu este de neglijat avantajul pe care l-ar putea avea jocul pe teren propriu, dacă Federaţia Română de Volei va fi de acord ca municipiul Blaj să găzduiască turneul final din perioada 11-15 mai. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea