Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Volei Alba Blaj – Unic Piatra Neamţ 3-0 *Echipa din „Mica Romă” continuă seria magică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj continuă seria excelentă din Divizia A1 şi a realizat a 3-a victorie consecutivă, în faţa unui public senzaţional, astăzi, în sala „Timotei Cipariu”, victimă fiind Unic Piatra Neamţ, pe care a învins-o cu 3-0 (25-17, 25-22, 25-20).

Cu 6 victorii realizate în 8 partide, echipa din „Mica Romă” a acumulat 17 puncte şi este clasată pe podium momentan, trupa lui Macarie fiind revelaţia acestei stagiuni. „O partidă foarte dificilă, Unic a fost o echipă de alt calibru, unul superior precedentelor dispute interne, cu faze foarte lungi, pe care majoritatea le-am adjudecat noi. Obiectivul rămâne acelaşi, dacă se va întâmpla să ajungem mai sus ar fi foarte bine. Vom lua fiecare joc pas cu pas, nu mă uit la clasament, noi abordăm fiecare meci cu seriozitate, din aproape în aproape. Să sperăm că vom fi feriţi de accidentări în acest final de tur”, a declarat antrenorul Marius Macarie.

Au evoluat Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Valentina Rusu, Irina Alexandru, Laura Mastahac (libero), mai intrând Roxana Lupu, Melinda Dobeş. „Ne bucurăm de aceste rezultate şi sperăm să ne ţină cât mai mult această serie excelentă. A fost un meci foarte greu, aşa cum anticipat, echipa dovedeşte caracter, dar merită încă o dată să apreciem acest public de senzaţie. Când jucăm cu inima, e imposibil să nu avem rezultate deosebite. Trioul România- Serbia şi Muntenegru a fost decisiv„, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

În această săptămână, gruparea din „Mica Romă” are de trecut un test dificil cu Ştiinţa Bacău, duminică, 2 decembrie în deplasare (ora 17.00), returul din Cupa României fiind amânat la cererea moldovencelor, mai mult ca probabil pentru luna ianuarie a anului viitor.

Foto Dragoş BASARABA, Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea