Rămâi conectat

Sport

Voinţa Stremţ şi Viitorul Sântimbru, victorioase în prima etapă a fazei judeţene a Cupei României la fotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voinţa Stremţ şi Viitorul Sântimbru, victorioase în prima etapă a fazei judeţene a Cupei României la fotbal

Voinţa Stremţ şi Viitorul Sântimbru au obţinut victorii pe teren propriu în meciurile disputate luni seară în prima etapă a fazei judeţene a Cupei României la fotbal.

În grupa A, Voinţa Stremţ a dispus cu 5-1 (5-0) de Limbenii Limba. Au marcat: Epure (10, 41), Dreghiciu (18), Juncan (26), Breaz (37), respectiv Zidaru (73 – penalty).

În grupa B, la Galtiu, Viitorul Sântimbru s-a impus cu 1-0 (1-0) în disputa cu Inter Unirea. Unicul gol a fost marcat de Pisoiu în minutul 42, după un şut cu şiretul la colţul lung de la 16 metri de poarta apărată de Ţiboc.

Anterior, duminică, în prima partidă din grupa A, AFC Kinder Teiuş se impusese cu 2-1, la Crăciunelu de Jos, în faţa grupării CIL Blaj. Miercuri, de la ora 18.30, la Ciugud, în a doua partidă din grupa B, echipa locală Inter va oferi replica formaţiei CS Universitatea Alba Iulia.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea